Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Instructor de dans, acuzat de hărţuire sexuală. “Le-a pipăit şi a încercat să le sărute cu forţa”

Publicat:

Potrivit purtatorului de cuvânt al , Simona Vîrci, patru tinere cu vârste cuprinse între 16 si 21 de ani au depus plângeri penale pe numele instructorului de dansuri, în acest caz fiind începuta cercetarea penala pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Instructorul de dansuri populare al Ansamblului "Somesul" din Apahida, , a spus ca stie de plângerile penale, dar prefera sa nu comenteze.

"Prefer sa nu comentez, deocamdata, pe marginea acestui subiect", a spus Ioan…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

USR acuza scene incredibile la CCR: O angajata ar fi incercat sa il scoata cu forța pe Cristian Seidler din sediu

00:05, 16.03.2024 - Deputatul USR Cristian Seidler a fost informat, prin e-mail joi dupa-amiaza, ca nu mai are acces la dosarul de obiectie de neconstitutionalitate pe legea privind schimbarea modului de alegere a presedintelui Romaniei, cu trei luni mai repede decat finalul mandatului presedintelui in functie. Seidler…

Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal

22:10, 09.03.2024 - Continue reading Un barbat a fost arestat preventiv la Cluj, acuzat de mai multe infracțiuni de harțuire, șantaj, lovire, amenințare, distrugere și lipsire de libertate in mod ilegal at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?