Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Însărcinată, Andreea Podărescu face declaraţii şoc: "Am înnebunit..."

Publicat:

Emotionata pana peste cap si nerabdatoare din cale afara sa-si tina baietelul in brate, a recunoscut ca in ultima vreme se confrunta cu o situatie aparte, scrie spynews.ro. Si nu, nu din cauza pofetelor culinare specifice femeilor gravide, asa cum cum s-a crezut initial. Mai exact, aflata in cel de-al doilea trimestru de sarcina vedeta nu isi poate stapani viciul cumparaturilor. Si, cum evita sa iasa din casa, pentru nu a-si pune sarcina in pericol, vedeta a luat cu asalt Internetul.

"Nu stiu ce-i cu mine, cred ca am luat-o razna. Am innebunit, zilnic stau pe site-uri…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza uriașa in showbiz: Așteapta un copil! Burtica de gravida e deja vizibila, la fel și fericirea lor

16:36, 09.05.2024 - Un artist din Romania cunoscut la nivel internațional va deveni in scurt timp tatic. Marele anunț a fost facut chiar de el pe rețelele de socializare. Cine sunt fericiții parinți, aflați in randurile urmatoare. Fostul membru al trupei O-Zone va deveni tatic Arseni Todiraș, unul dintre membrii trupei…

Drama de nedescris! Un copil de 2 ani moare dupa ce o casa gonflabila este spulberata de vant. Mama insarcinata, devastata - VIDEO

16:40, 04.05.2024 - Un baiețel de 2 ani și-a pierdut viața intr-un tragic accident, dupa ce o casa gonflabila in care se juca a fost spulberata de vant. Incidentul s-a produs la o locuința particulara, unde mai mulți copii se aflau in interiorul structurii gonflabile.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Andreea Balan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea sa fie diferit, nu i-a placut asta la cea cu Burcea: „Eram in alta perioada”

20:35, 04.04.2024 - Andreea Balan a facut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul sa fie organizat diferit fața de cel in care s-a casatorit cu primul sau partener de viața, tatal fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea sa schimbe. „Eram in alta perioada”. Foto Andreea Balan și…

Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost ceruta in casatorie: „Are gravate cateva versuri in limba franceza”

14:50, 22.03.2024 - Theo Rose traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Vedeta este foarte fericita alaturi de Anghel Damian, alaturi de care vrea sa ajunga la altar. Artista a dezvaluit cum este relația lor, cum a fost ceruta in casatorie și a oferit detalii și despre nunta lor. Theo Rose s-a logodit Theo Rose…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?