Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎNGROZITOR! Și-a filmat propria moarte: Un tânăr a încercat să facă o cascadorie și a căzut de la etajul 62 al unui zgârie-nori (VIDEO)

Publicat:

era un star pe internet, fiind cunoscut pentru ușurința cu care se cațara și sarea peste obstacole și cladiri, potrivit dailymail.co.uk, citat de libertatea.roDin pacate, ultima cascadorie s-a dovedit mortala pentru tanarul de 26 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O tanara in varsta de 24 de ani a sfarșit tragic, dupa ce a cazut de la etajul 15 al unui bloc. Fata a lasat un mesaj de adio: "Imi cer iertare..." / FOTO

14:06, 17.04.2024 - O tanara in varsta de 24 de ani a decis sa-și incheie socotelile cu viața, insa nu inainte de a lasa un mesaj de adio. Fata a scris cateva randuri pe pagina personala de Facebook, iar apoi ar fi decis sa se arunce in gol de la etajul 15 al unui imobil.

O femeie a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Barlad. A fost gasita constienta, dar nu a putut spune cum s-a produs incidentul

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui bloc

10:15, 08.04.2024 - Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui blocPolițiștii bucureșțeni fac cercetari dupa ce o persoana, in varsta de 31 de ani, a cazut de la etajul unui bloc și a murit.

Moarte suspecta la Brașov: o adolescenta de 15 ani a cazut de la etajul 8, cand se afla o petrecere

17:40, 07.04.2024 - O noapte de distracție s-a transformat intr-o cumplita tragedie, in municipiul Brașov. O fata de doar 15 ani și-a pierdut viața dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc. Potrivit comunicatului emis de Poliția Brașov, se pare ca adolescenta s-ar fi aruncat.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Un vasluian a incercat sa evadeze din spital cu cearsafuri legate de pat. Barbatul a cazut in gol de la etajul patru

16:40, 01.03.2024 - Un pacient in varsta de 64 de ani a cazut de la etajul patru al Spitalului de Urgența din Vaslui, in incercarea de a evada din spital. Era suparat ca nu va fi externat astazi, ci abia saptamana viitoare

VIDEO | La un pas de tragedie: un pacient de la SJU a forțat externarea cu ajutorul cearceafurilor, insa a cazut de la etajul patru

12:50, 01.03.2024 - GRAV… Un pacient a incercat sa fuga, in aceasta dimineața, din Spitalul Județean Vaslui folosindu-se de mai multe cearceafuri. Barbatul le-a innodat și le-a dat drumul pe geam, de la etajul patru, iar apoi a incercat sa coboare cu ajutorul acestora. La un moment dat, insa, acesta a cazut, in urma impactului…


Ce parere ai despre aceasta stire?