Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul banal pe care-l pun rusoaicele în ciorbă pentru a înmuia carnea de vită. Aşa va fi fragedă fără să fie fiartă prea mult timp

Publicat:

Ciorba de vacuța este un preparat extrem de indragit, pe care majoritatea gospodinelor știu sa il pregateasca. Totuși, rusoaicele sunt cele care știu sa inmoaie cel mai bine carnea, astfel incat sa se topeasca in gura. Folosesc un ingredient-secret, care face minuni; nici nu trebuie sa ții vita prea mult pe aragaz. Cum inmoaie rusoaicele […] The post Ingredientul banal pe care-l pun rusoaicele in ciorba pentru a inmuia carnea de vita. Asa va fi frageda fara sa fie fiarta prea mult timp appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Ingredientul banal care schimba culoarea hortensiilor. Asa vei avea o gradina colorata, invidiata de toti vecinii

18:10, 26.04.2024 - Ai in curtea ta mai multe hortensii de aceeași culoare? Poți oferi gradinii tale o nuanța exotica, cu ajutorul unui truc cu un ingredient banal din bucatarie. Playtech Știri iți explica in articolul de astazi cum poți transforma, de exemplu, o hortensie roz in una albastra. Cum sa ingrijești hortensiile…

Ingredientul banal care da un gust senzațional piureului de post. Il transforma intr-un deliciu

10:50, 15.04.2024 - Piureul de cartofi este una dintre cele mai apreciate garnituri. De cele mai multe ori, nu lipsește de langa un șnițel sau o friptura. Astazi va vom prezenta o rețeta de piure de post pe care trebuie sa o incercați. Piure de post. Ingredientul secret care ii da un gust special In momentul de fața […]…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Cum se uda corect lamaiul din ghiveci. Ingredientul banal care il face sa infloreasca mai mult ca niciodata

23:20, 08.02.2024 - Lamaiul este unul dintre cei mai utili pomi fructiferi, pe care tot mai mulți oameni ii țin in casa. Este roditor și ofera și un aspect placut și fresh locuinței, dar sa nu uitam ca este destul de greu de ingrijit. Foarte important este udatul, iar un ingredient banal vine sa completeze aceasta activitate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?