Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INFLAȚIA ÎN ROMÂNIA Analiză detaliată a creșterii prețurilor și impactul asupra populației

Publicat:

Creșterea prețurilor la servicii va accentua dificultațile economice deja existente, in special in contextul in care costurile alimentare au atins deja un nivel maxim. The post INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PIAȚA REZIDENȚIALA IN ROMANIA Evoluție a prețurilor la locuințe pe fondul creșterii cererii

08:05, 27.04.2024 - Piața rezidențiala a inceput anul 2024 in forța, cu un prim trimestru incheiat cu o creștere de 18% a numarului tranzacțiilor... The post PIAȚA REZIDENȚIALA IN ROMANIA Evoluție a prețurilor la locuințe pe fondul creșterii cererii first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023

11:30, 26.04.2024 - Eurostat evidențiaza și o problema a supracalificarii in Romania, cu aproximativ 16% din angajați considerați supracalificați, in comparație cu media UE de 22% The post ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023 first appeared on Informatia Zilei .

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

BNR emite un avertisment de ultima ora: Impactul creșterii consumului asupra prețurilor de paște

21:40, 11.04.2024 - Banca Naționala a Romaniei (BNR) a emis un avertisment important pentru toți cetațenii țarii, pe fondul unei creșteri surprinzatoare a vanzarilor cu amanuntul, care a determinat revizuirea așteptarilor analiștilor privind inflația și ratele dobanzilor. Aceasta creștere neașteptata a consumului ridica…

CREȘTEREA PREȚURILOR LOCUINȚELOR Apartamentele vechi mai scumpe decat cele noi

10:31, 18.03.2024 - In luna februarie a anului 2024, prețurile apartamentelor din Romania au continuat sa creasca, iar apartamentele vechi au devenit mai scumpe decat cele noi in unele orașe The post CREȘTEREA PREȚURILOR LOCUINȚELOR Apartamentele vechi mai scumpe decat cele noi first appeared on Informatia Zilei .

Leul este supraevaluat – analiști bancari

14:00, 02.03.2024 - Leul este supraevaluat. Analiza efectuata de economiștii de la Erste Bank indica faptul ca cursul de schimb real a fost supraevaluat timp de 1,5 ani, din cauza diferenței persistente și ridicate intre inflația din Romania fața de cea din zona euro produsa de explozia prețurilor la energie, la produsele…

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

Comisia Europeana: Cresterea economiei Romaniei a incetinit in 2023, dar va accelera in 2024

14:45, 15.02.2024 - Cresterea economiei Romaniei a incetinit la 1,8% in 2023, trasa in jos de inflatie si avansul mai redus al creditelor private, care au constrans cererea interna, in timp ce cererea externa a ramas slaba, dar avansul va accelera la 2,9% in 2024, potrivit estimarilor de iarna ale Comisiei Europene, publicate…


Ce parere ai despre aceasta stire?