Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îndrăgostiţii au transformat un pod din Timişoara. Îşi pecetluiesc dragostea, după ce aruncă şi cheia lacătului în Bega

Publicat:

In urma cu cinci ani, pe gardul pasarelei pietonale peste Bega, de la , a aparut un lacat, incuiat de un cuplu de indragostiti. Acum insa sunt cateva sute. 
De toate marimile si culorile, cu mesaje sau fara. Si asta pentru ca cei indragostiti isi peceltuiesc astfel dragostea, dupa ce arunca si cheia lacatului in apa. 
Obiceiul este impamantenit in marile orase occidentale si incepe sa prinda si la noi. La initiativa celor de la clubul Rotaract, pasarela a primit numele de , si a inceput oficial jocul lacatelor. 

Astazi, de ,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. O familie din Timișoara, terorizata de vecini: „Defileaza cu topoare și cu un pistol prin curte”

10:36, 28.05.2024 - Imagini șocante surprinse de o camera de supraveghere la Timișoara. Mai multi cetateni de etnie roma terorizeaza o familie, unul dintre membrii acesteia, un barbat care a și distrus masina vecinului sau, fiind reținut. „La data de 17.05.2024, in jurul orei 18:25, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost…

Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

16:01, 16.05.2024 - Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

Horoscop WEEKEND 13-14 aprilie 2024. Zile benefice schimbarilor și clarificarilor in relațiile noastre

16:21, 12.04.2024 - Indragostiții vor simți apropierea și ințelegerea din partea partenerului, iar comunicarea va fi la ordinea zilei. Este un prilej excelent pentru a exprima cu sinceritate sentimentele noastre și a ne bucura de momentele romantice pe care le putem trai. In acest weekend, influențele astrale ne indeamna…

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit. Imagini de la cununia civila: „Incepe o etapa noua”

09:40, 07.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil sambata, 6 aprilie. Cei doi indragostiți au publicat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la frumosul eveniment care a avut loc in viața lor.Vlad Ghermanși Oana Moșneagu au zis, sambata, 6 aprilie, cel mai sincer și emoționant „DA!” in…

Obiceiul de care nu se lasa Alexandru Pițurca! „Secretul” care il ajuta sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:40, 24.03.2024 - De ce obicei nu vrea Alexandru Pițurca sa se lase. Iata „secretul” care il ajuta pe fostul fotbalist sa se mențina in forma. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Imagini uimitoare surprinse de un timișorean la marginea orașului

12:10, 22.03.2024 - Un timișorean care venea cu mașina dinspre Moșnița Noua spre Timișoara a surprins la marginea orașului imagini inedite. La marginea unei strazi, la doi pași de casele oamenilor, mai multe caprioare pașteau liniștite fara a parea afectate de traficul auto sau pietonal.

A inflorit una dintre cele mai rare plante din Romania. Imagini superbe cu delicata lalea pestrița FOTO

12:40, 20.03.2024 - Au inflorit lalelele pestrițe din rezervația natural Lunca Pogonișului, la 30 de kilometri de Timișoara. Cei de la Romsilva – Ocolul Silvic Lunca Timișului au surprins imagini splendide cu emblematicele specii de flori din Banat.

Maluma a devenit tata și a publicat primele imagini cu bebelușul: „Dragostea vieții noastre”

17:45, 12.03.2024 - Pe 9 martie, Maluma a devenit tatal unei fetițe și a distribuit pe Instagram primele imagini cu micuța, pe care o numește „dragostea vieții noastre”. La varsta de 30 de ani, cantarețul columbian a anunțat sosirea pe lume a fiicei lor, Paris Londono Gomez, și a distribuit trei fotografii cu ea imediat…


Ce parere ai despre aceasta stire?