Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încetinitorul de particule: Țâțele siliconate ale Pamelei Anderson fac cât un Doctorat Honoris Causa la UVVG (Imagini nerecomandate minorilor și celor cu doctorate pe bune!)

Publicat:

Cu mandrie profesionala in sufletul nostru chinuit de incertitudini și așteptari deșarte, declaram cu mana pe tastatura ca am fost singura publicație locala care s-a abținut saptamana trecuta sa scoata...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

12:40, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi

09:00, 16.04.2024 - Acum cateva zile, la unul din articolele subsemnatului, un comentator se intreba de ce nu se duc candidații la Primaria Aradului la Ocica. La Piața... The post Incetinitorul de particule – Aradul intre vechituri și daramaturi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Praful saharian in Constanta. Imagini surprinse in aceasta dimineata (FOTO+VIDEO)

08:56, 28.03.2024 - In perioada 27 martie, ora 12 ndash; 28 martie, ora 22, circulatia aerului se va mentine predominant sud vestica si va favoriza patrunderea unei masei de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana deasupra Romaniei, concentratii mai mari urmand a se inregistra in regiunile sud vestice,…

Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca?

08:45, 26.03.2024 - O saptamana fara evenimente deosebite, una dintre multele care curg liniștite spre nu se știe unde. Cel puțin pentru noi, aștia, ca tot omul. Ca... The post Incetinitorul de particule – Hațegan? Nu Bibi sau Falca? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – Gheorghe Falca e un soț pațit: nu comenteaza la biznisu’ soției de la Pro Arhitectura

08:51, 19.03.2024 - Mai exact, intrebat fiind ce parere are despre lupta firmei conduse de soție pentru caștigarea licitației pentru proiectul tehnic al Complexului Matern-Pediatrie, a spus așa:... The post Incetinitorul de particule – Gheorghe Falca e un soț pațit: nu comenteaza la biznisu’ soției de la Pro Arhitectura…

Incetinitorul de particule – Comasa-m-aș și n-am cu cine sau cum ramanem, noi, aradenii, din nou, cu un picior in… shit

08:51, 27.02.2024 - Incep cu manifestarea de sambata, cea in care comunitatea de refugiați ucraineni din Arad, in jur de 600, a comemorat doi ani de la izbucnirea... The post Incetinitorul de particule – Comasa-m-aș și n-am cu cine sau cum ramanem, noi, aradenii, din nou, cu un picior in… shit appeared first on Special…

Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice

08:40, 20.02.2024 - Saptamana trecuta s-a terminat cu zama de duminica a lui Bibi. Nimic de zis, arata bine, mult mai bine decat evenimentele și știrile care au... The post Incetinitorul de particule – Zama de duminica a lui Bibi și alte evenimente dramatice appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie?

08:35, 13.02.2024 - Aradeanul adevarat, neaoș și liniștit, se pricepe neaparat la doua lucruri. Nu va mai țin in tensiune, e vorba de piaț’ și de fotbal. Așa... The post Incetinitorul de particule – UTA, mon amour, cum te simți in campanie? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?