Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începând din aprilie, cetățenii nu vor primi compensații la energie. Ministrul Muncii: „Sperăm că zilele reci nu vor dura atât de mult”

Publicat:

Din 1 aprilie 2023, cetațenii achita tariful intreg pentru energie, martie fiind ultima luna in care Guvernul a acordat compensații in funcție de categoria de vulnerabilitate atribuita. Astfel, facturile recepționate in luna aprilie, pentru energia consumata de gospodarii in luna martie, vor include ultimele compensații acordate in perioada rece a anului, din noiembrie 2022, transmite Ziarul de Garda . Fiind intrebat daca statul ar putea oferi compensații pentru achitarea facturilor la energie și in luna aprilie, avand in vedere ca in se inregistreaza temperaturi scazute, ministrul…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Motorina, la cel mai mic preț din acest an: Cat va costa maine un litru de benzina

11:41, 05.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca trendul general care a inceput in a doua jumatate a lunii aprilie, manifestat printr-o scadere constanta a prețurilor la carburanți, ajunge sa aduca cele mai mici prețuri din acest an.

Vara vine cu ieftiniri la pompa: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru carburanti, in acest weekend

12:35, 31.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarelel trei zile. Astfel, un litru de benzina va costa cu 8 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Weekend cu ieftiniri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru carburanți

13:05, 24.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru zilele de 25, 26 și 27 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.


Ce parere ai despre aceasta stire?