Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia. Este posibil să fi fost provocat de un atac cu drone

Publicat:

B1.ro Un incendiu la o rafinarie de petrol din Krasnodar a fost stins dupa un posibil atac cu drone, transmite guvernatorul din Krasnodar, . Nu s-au inregistrat victime Incendiul a fost semnalat la rafinaria Afipsky din districtul Seversky. Nu au fost inregistrate victime, a declarat Kondratiev pe Telegram, miercuri dimineașa, conform News.ro.Una dintre unitațile de […] la o rafinarie de petrol din Rusia. Este posibil sa fi fost provocat de un atac cu drone apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii au atacat cu drone doua rafinarii de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO

13:25, 27.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a lansat drone asupra a doua rafinarii de petrol și a unui aerodrom militar din regiunea Krasnodar din Rusia in noaptea de vineri spre sambata, a declarat o sursa din forțele de securitate și aparare pentru Kyiv Independent.

(video) Explozie in Tatarstan, la 1.100 km de granița cu Ucraina: E vizata unitatea unde rușii vor sa fabrice drone de tip Shahed, dar și o rafinarie

10:35, 02.04.2024 - Un atac cu drone a vizat marți fabrici din Tatarstan, la peste 1.100 km de granița cu Ucraina, ranind mai multe persoane, au anunțat autoritațile regionale, citate de AFP. In zona economica respectiva este o unitate industriala in care Rusia vrea sa fabrice, cu ajutorul Iranului, mii de drone de tip…

Ucrainenii au lovit fabrici de drone kamikaze din Tatarstan, la 1.200 km de granița. A fost atacata și o rafinarie de petrol

10:15, 02.04.2024 - Ucrainenii au atacat cu drone fabrici din Tatarstan aflate la peste 1.200 kilometri de granita, unde se fac drone kamikaze. Șase oameni au fost raniți, au anuntat autoritatile regionale ale acestei republici din cadrul Federatiei Ruse, citate de Reuters. Un alt atac a vizat o rafinarie de petrol.

VIDEO Ucraina a atacat Rusia: Mai multe victime pe teritoriul rus

11:30, 23.03.2024 - Doi civili au fost ucisi si alti sapte au fost raniti intr-un atac cu drone si lovituri in regiunea rusa Belgorod, care se invecineaza cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional, potrivit AFP. "A fost o dimineata dificila", a scris Viaceslav Gladkov pe Telegram, scrie agerpres.ro.Potrivit…

Atac masiv cu drone ucrainene asupra mai multor regiuni din Rusia. Inca o rafinarie a fost incendiata

08:35, 17.03.2024 - Armata rusa anunta ca a doborat in cursul noptii de sambata spre duminica 35 de drone ucrainene care zburau deasupra mai multor regiuni ale Rusiei, inclusiv Moscova. In cursul atacurilor au fost lovite o rafinarie din regiunea Krasnodar, inregistrandu-se un mort, dar și o secție de vot in regiunea Zaporojie.

Valuri de atacuri cu drone in mai multe regiuni din Rusia: incendiu la o rafinarie de petrol

11:35, 13.03.2024 - Zeci de drone ucrainene au vizat miercuri mai multe regiuni, dar si importante situri energetice din Rusia, relateaza agentiile internationale de stiri, in timp ce presa rusa vorbeste despre 58 de drone doborate.

Ucraina revendica atacuri cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din Rusia

16:26, 09.02.2024 - Ucraina a revendicat vineri un atac cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din regiunea Krasnodar, in sudul Rusiei, dupa ce Ministerul Apararii de la Moscova a susținut ca a neutralizat 19 drone inamice.

Ucraina revendica un atac cu drone impotriva a doua rafinarii din Rusia

13:40, 09.02.2024 - Ucraina a revendicat vineri un atac cu drone lansat in cursul noptii asupra a doua rafinarii de petrol din Rusia, in regiunea Krasnodar din sud, in timp ce Ministerul Apararii rus a spus ca a neutralizat 19 dintre aceste dispozitive.


Ce parere ai despre aceasta stire?