Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valuri de atacuri cu drone în mai multe regiuni din Rusia: incendiu la o rafinărie de petrol

Publicat:

Zeci de drone ucrainene au vizat miercuri mai multe regiuni, dar si importante situri energetice din Rusia, relateaza agentiile internationale de stiri, in timp ce presa rusa vorbeste despre 58 de drone doborate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac masiv cu drone ucrainene asupra mai multor regiuni din Rusia. Inca o rafinarie a fost incendiata

08:35, 17.03.2024 - Armata rusa anunta ca a doborat in cursul noptii de sambata spre duminica 35 de drone ucrainene care zburau deasupra mai multor regiuni ale Rusiei, inclusiv Moscova. In cursul atacurilor au fost lovite o rafinarie din regiunea Krasnodar, inregistrandu-se un mort, dar și o secție de vot in regiunea Zaporojie.

Ucraina a lansat drone la 850 de kilometri in adancul Rusiei. Incendiu langa un aeroport din Sankt Petersburg VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Apararea antiaeriana rusa a doborat duminica doua drone ucrainene in regiunea rusa Novgorod, la circa 850 de kilometri nord de granita dintre Rusia si Ucraina, a transmis Ministerul rus al Apararii, relateaza agentia EFE.

VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producator de oțel din Rusia

22:05, 24.02.2024 - Ucraina revendica sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia, relateaza AFP și news.ro. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).Imagini postate pe retele…

Bombardamente la granița cu Romania. S-a dat mesaj Ro-Alert

08:15, 10.02.2024 - Atacuri devastatoare ale rușilor cu drone și rachete la granița Romaniei. Mai multe explozii puternice au putut fi auzite din localitațile din apropiere de granița, iar unele s-au auzit chiar și din municipiul Tulcea.Rusia a atacat cu drone regiunile dunarene ale Ucrainei, adica cele aflate pe granița…

Ucraina revendica atacuri cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din Rusia

16:26, 09.02.2024 - Ucraina a revendicat vineri un atac cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din regiunea Krasnodar, in sudul Rusiei, dupa ce Ministerul Apararii de la Moscova a susținut ca a neutralizat 19 drone inamice.

Rusia a lansat noi atacuri nocturne cu drone impotriva infrastructurii energetice ucrainene

13:00, 03.02.2024 - Rusia a lansat un atac cu 14 drone in noaptea de vineri spre sambata asupra sudului si centrului Ucrainei, dintre care noua au fost doborate, au anunțat forțele aeriene ucrainene, citate de agențiile internaționale de presa.

Incendiu la o rafinarie din Rusia dupa un atac cu drone. Localnicii din Volgograd spun ca au auzit doua explozii

12:15, 03.02.2024 - Un incendiu a afectat sambata o rafinarie importanta din regiunea Volgograd, in sud-vestul Rusiei, dupa un atac cu drona atribuit Ucrainei, a declarat un oficial local, scrie AFP, preluata de News.ro.

Ucraina a lansat un val de atacuri cu drone asupra Crimeei și mai multor regiuni din Rusia

11:41, 30.01.2024 - Sistemele ruse de aparare antiaeriana au distrus sau interceptat 21 de drone lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea si mai multor regiuni din Rusia, au relatat agentii de presa ruse, citand Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?