Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producător de oțel din Rusia

Publicat:
VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producător de oțel din Rusia

Ucraina revendica sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia, relateaza AFP și news.ro.

Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).

Imagini postate pe retele de socializare surprind un incendiu important.

Serviciul ucrainean de securitate (SBU) anunta ca uzina fabrica armament destinat fortelor ruse in Razboiul din Ucraina.

Atacul cu drona de la otelaria Novolipetk a fost desfasurat in comun de catre serviciile speciale ucrainene, SBU…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii au atacat cu drone o baza aeriana din Rusia: 6 bombardiere distruse, 8 avariate (presa)

13:15, 05.04.2024 - Ucraina a atacat cu drone o baza aeriana militara din Rusia joi noapte, reușind sa distruga șase avioane și sa avarieze alte opt, potrivit unor din serviciile de informații militare ucrainene, citate de presa din Ucraina, dar și de agențiile de presa internaționale.

Razboi in Ucraina, ziua 769. Fabrica din Rusia, atacata cu drone

19:01, 02.04.2024 - Ucrainenii susțin ca au atacat o fabrica de drone din Rusia. Fabrica a fost atacata cu drone ucrainene. Acesta este unul dintre atacurile aeriene produs la o distanța de peste 1.000 de kilometri. Autoritațile militare din Ucraina au cofirmat ca s-au aflat in spatele atacului cu drone asupra regiunii…

Statul Islamic a publicat o fotografie cu cei patru presupuși atacatori care au deschis focul la concertul din Moscova

16:00, 23.03.2024 - Statul Islamic (ISIS) a facut publica sambata, 23 martie, o fotografie despre care susține ca ii arata pe cei patru atacatori care au deschis focul in sala de concerte de la Moscova, potrivit agenției de știri Amaq, controlata de gruparea jihadista, relateaza Reuters și Sky News."Atacul intervine in…

Ucrainenii au lovit cu drone rafinarii de petrol din Rusia și au provocat incendii puternice. Imagini cu instalațiile in flacari

08:36, 12.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone șase regiuni din Rusia, inclusiv cea a Moscovei. Principalele ținte au fost instalațiile din industria petroliera. Un incendiu puternic a izbucnit la o rafinarie de petrol din orașul Oryol din Rusia, au anunțat marți autoritațile regionale, scrie The Kyiv Independent.

Rușii susțin ca ucrainenii au atacat Crimeea cu 38 de drone și ca le-au distrus pe toate. Explozii puternice in portul Feodosia

08:01, 03.03.2024 - Ucraina a lansat 38 de drone asupra Peninsulei Crimeea duminica dimineata, a transmis Ministerul rus al Apararii, care a anunțat ca toate au fost distruse. Pe retelele sociale din Ucraina si Rusia au aparut relatari privind explozii puternice in portul Feodosia, potrivit Reuters.

Ucraina a revendicat un atac cu drona asupra celei mai mari otelarii din Rusia

22:00, 24.02.2024 - Ucraina a revendicat sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).

Ucrainenii au lovit cu drone o uzina siderurgica din Rusia VIDEO

15:01, 24.02.2024 - In urma unui atac cu drone ucrainene, un incendiu de proporții a izbucnit la o importanta uzina siderurgica din Rusia, in noaptea de vineri spre sambata, a declarat sambata o sursa de la Kiev, la marcarea a doi ani de la invazia rusa pe scara larga din Ucraina, relateaza Reuters.

Tot mai multe instalatii petroliere rusesti sunt afectate de atacuri cu drone si incendii. Ministerul rus al Energiei propune o zona de interdictie aeriana deasupra infrastructurii energetice (presa)

16:55, 29.01.2024 - Ziarul Vedomosti a precizat ca, potrivit planului, doar avioanele desfasurate pentru a proteja instalatiile energetice si avioanele inaltilor oficiali rusi sau ale oficialilor straini care vin in vizita vor putea zbura cu permisiune speciala in zonele desemnate. Ministerul rus al Energiei nu a comentat…


Ce parere ai despre aceasta stire?