Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator în zona Ștefan cel Mare din București! Acoperișul unei case a ars din temelii / VIDEO

Publicat:

Un incendiu de proporții a avut loc in urma cu puțin timp in zona Ștefan Cel Mare din Bucureși. Potrivit primelor informații, acoperișul unei case a ars din temelii! Un echipaj SMURD și doua mașini de pompieri au intervenit!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-o gospodarie din Stulpicani. Cinci persoane cu varste intre 15 și 62 de ani au primit ingrijiri medicale (foto)

13:25, 28.05.2024 - Militarii Garzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de pompieri Campulung Moldovenesc, impreuna cu lucratorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgența Stulpicani, Vama și Ostra, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanța SMURD pentru localizarea și lichidarea…

Incendiu la un magazin din Sectorul 5

23:16, 05.05.2024 - ISU intervine sambata seara pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un spațiu comercial de pe Șoseaua Alexandriei, din sectorul 5 al municipiului București.La sosirea primelor echipaje de intervenție se puteau observa degajari mari de fum din interiorul cladirii.

Incendiu de proporții langa București, in Joia Mare! O hala de depozitare din Mogoșoaia a luat foc / FOTO

20:40, 02.05.2024 - Un nou incendiu de proporții a izbucnit langa București! O hala din Mogoșoaia a luat foc, Joia Mare, in urma cu cateva ore. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului și intervin cu autospeciale pentru stingerea flacarilor!

Incendiu puternic in Bucuresti! O hala dezafectata din Sectorul 1 a luat foc. Au emis RO-Alert (VIDEO)

21:11, 29.04.2024 - Un incendiu de proportii a izbucnit, luni seara, in Bucuresti. O hala dezafectata de pe strada Spicului, din Sectorul 1 al Capitalei, a luat foc! La sosirea primelor echipaje de interventie ardea acoperisul pe o suprafata de aproximativ 650 metri patrati. Mesaj Ro-Alert pentru evitarea zonei Autoritațile…

Incendiu devastator intr-un bloc de locuințe din Radauți. Acoperișul arde ca o torța VIDEO

11:25, 20.04.2024 - Incendiu la acoperișul unui bloc de locuințe, in municipiul Radauți.Intervin pompierii militari, cu 5 autospeciale de stingere, doua autospeciale de lucru la inalțime ți o ambulanța SMURD.Se lucreaza pentru localizarea flacarilor. Nu sunt anunțate victime.

Incendiu devastator in București: Doi morți și mai mulți raniți

19:46, 13.04.2024 - Un incendiu violent a izbucnit sambata, 14 aprilie 2024, la un imobil de tip P+8 situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din București. Pompierii au intervenit sambata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de opt etaje, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul București, a anunțat Inspectoratul…

Ultima ora! Incendiu la un bloc din București. Sunt mai multe victime, una a murit

18:31, 13.04.2024 - Ultima ora! Incendiu la un bloc din București. Sunt mai multe victime, una a muritPompierii Bucureșteni intervin sambata pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, municipiul București.

Incendiu in Centrul Vechi din București, la acoperișul unei cladiri. Pompierii intervin cu dificultate

20:55, 30.03.2024 - Incendiu la acoperișul unei cladiri din Centrul Vechi. Autoritațile anunța ca s-a intervenit de urgența:"Degajare de fum la acoperișul unei cladiri in strada Șelari din Centrul Istoric. Se realizeaza accesul in cladire pentru cautarea și evacuarea persoanelor, respectiv pentru identificarea focarului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?