Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator în Canada. Cea mai mare rafinărie a fost cuprinsă de flăcări

Publicat:

O explozie, urmata de incendiu, a avut loc luni dimineața la o rafinarie a companiei din Saint-Jean, provincia , din estul Canadei, dar inca nu se știe inca daca exista victime, relateaza hotnews.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la Suceava: Un mort, gasit intr-o casa cuprinsa de flacari

09:06, 15.05.2024 - Un barbat a murit, miercuri dimineața, intr-un incendiu care i-a cuprins casa din localitatea Voitinel, din județul Suceava, noteaza Mediafax.Potrivit ISU Suceava, pompierii militari și civili intervin, miercuri dimineața, cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanța SMURD.

Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania: „Vor fi mai puțini romani care vor emigra in Canada“ EXCLUSIV

06:05, 30.04.2024 - Intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania, Bulgaria și Moldova a vorbit despre motivele pentru care crede ca o sa scada numarul romanilor care vor sa emigreze in Canada, despre impresiile privind Romania și cooperarea economica romano-canadiana.

Momente dramatice pe autostrada cu un barbat blocat intr-o mașina cuprinsa de flacari. Alți șoferi incearca cu disperare sa il salveze

07:05, 25.04.2024 - O camera de bord a filmat momentul in care mai mulți șoferi din St. Paul, un oraș din statul Minnesota, s-au oprit in mijlocul unei autostrazi pentru a incerca sa salveze un barbat care a ramas blocat intr-o mașina ce tocmai luase foc.

Franta va juca meciuri amicale cu Luxemburg si Canada inainte de EURO 2024

20:15, 16.04.2024 - Nationala Frantei va juca meciuri amicale impotriva reprezentativelor Luxemburgului si Canadei, pe teren propriu, inainte de EURO 2024, a anuntat marti Federatia franceza de fotbal (FFF), scrie AFP, potrivit Agerpres.Partida Franta - Luxemburg se va disputa pe 5 iunie la Metz.

Incendiu puternic in Mureș. O padure a fost cuprinsa de flacari

21:15, 15.04.2024 - Pompierii din județul Mureș sunt in alerta, intervenind pentru a stinge un incendiu devastator care a cuprins o padure de rașinoase, aflata in apropierea localitații Lapușna. Accesul in zona afectata este extrem de dificil, iar terenul inclinat face operațiunea de stingere a flacarilor extrem de periculoasa.…

Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini și 50 de ovine moarte in flacari

07:16, 31.03.2024 - Doua adaposturi de animale din localitatea aradeana Zarand s-au facut scrum in urma unui incendiu izbucnit, sambata 30 martie. O persoana a ajuns la spital, iar 50 de animale au pierit in flacari.

DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic

12:31, 19.03.2024 - Este o pierdere tragica pentru comunitatea locala și pentru patrimoniul cultural al regiunii. The post DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic first appeared on Informatia Zilei .

O biserica monument istoric din municipiul Ramnicu Valcea a fost cuprinsa de flacari! Intervin pompierii

08:05, 19.03.2024 - ”Au fost alocate de urgenta forte din cadrul Detasamentului de Pompieri Ramnicu Valcea, cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si o autospeciala de salvare si interventie la inaltime. Echipajele operative sosite la fata locului au constatat ca arde generalizat o biserica din lemn, acoperita…


Ce parere ai despre aceasta stire?