Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încearcă un remediu benefic pe bază de melisă! Te reîntinereşte şi îţi îmbunătăţeşte memoria

Publicat:

Memoria este una dintre cele mai importante functii ale creierului si are un rol primordial în dezvoltarea unui om, mai ales în perioada în care studiaza în instututiile de învatamânt. Odata cu trecerea timpului, dar mai ales la batrânete puterea si eficienta memoriei scade.

În orice moment al vietii ne dorim sa ne îmbunatatim memoria pentru a lucra mai eficient în activitatile pe care le desfasuram zi de zi. Exista metode naturale care pot ajuta memoria, iar efectele se vad într-un timp destul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Savarșin, doua persoane au fost ranite: se incearca resuscitarea unei victime

19:05, 22.05.2024 - Un grav accident rutier a avut loc cu puțin timp in urma la Savarșin. Un autoturism a ieșit in decor, doua persoane fiind incarcerate. Uneia dintre victime, aflata in stop cardiorespirator, i se aplica manevre de resuscitare de catre personalul unei ambulanțe care a ajuns la fața locului pentru acordarea…

Simte adrenalina unui poligon de tragere, in București. Cumpara un voucher SmartExperience!

15:55, 14.05.2024 - Cauți o noua modalitate de a simți adrenalina? Incearca o experiența prin voucherele SmartExperience pentru un poligon de tragere din București! Vei putea sa te simți ca in filmele de acțiune sau jocurile video preferate. Vrei sa știi cum?

FOTO Pește uriaș prins pe o balta din Romaniei. De patru ani pescarii incearca sa-l captureze

00:35, 04.05.2024 - Un somn uriaș a fost prins pe o balta de pescuit din Vestul Romaniei. Este vorba despre un pește de peste doi metri lungime și aproape 50 de kilograme. „Uriașul” era dorit de pescari de mulți ani.

Cum poți „inversa” incarunțirea firelor de par. Iata 3 metode propuse de specialiști

11:15, 26.04.2024 - Prevenirea este o strategie mult mai eficienta decat sa te bazezi pe posibilitatea de a „da inapoi” imbatranirea parului.„Exista multi factori care influenteaza incaruntirea parului, inclusiv genetici, de mediu, metabolici si nutritionali”, confirma pentru InStyle Sara Perkins, dermatolog certificat.„O…

Președintele Ford spune ca nu incearca sa impinga mașini electrice „pe gatul nimanui”

17:55, 17.04.2024 - William Clay Ford Jr., președintele executiv al Ford, spune ca producatorul auto american nu incearca sa impinga mașini electrice pe gatul nimanui, chiar daca tranziția catre electrificarea gamelor de autoturisme va continua, relateaza Reuters.

Cum sa iți exprimi dragostea cu adevarat: Zece moduri prin care sa ii arați cuiva ca il iubești

08:15, 11.04.2024 -   Iubirea este cel mai frumos sentiment trait de oameni. Este important ca oamenii fața de care ai sentimente pozitive sa simta acest lucru. Iata cateva moduri prin care ii poți arata partenerului de viața ca il iubești cu adevarat: 1. Cuvinte de afirmare Unul dintre cele mai puternice moduri de a-ți…

Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un ceai este benefic pentru aceasta problema

20:20, 07.04.2024 - Este cunoscut faptul ca Lidia Fecioru ofera ajutor tuturor persoanelor cu remediile naturale pe care le propune pentru imbunatațirea sanatații. Recent, bioenergoterapeuta a discutat despre ceaiul care amelioreaza tusea. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Sustine-ti memoria si sistemul nervos periferic

09:05, 22.03.2024 - Benesio Neuroalfa este un supliment recomandat protecției celulelor impotriva stresului oxidativ, care ajuta la imbunatatirea memoriei, sustinerea sistemului nervos periferic si a functiilor cerebrale.


Ce parere ai despre aceasta stire?