Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o PETARDĂ a DNA a fâsâit. De data asta la ORADEA. Numărul ACHITĂRILOR crește de la o zi la alta

Publicat:

Curtea de a decis in 7 iunie 2018 achitarea a trei inculpați trimiși in judecata de DNA pentru abuz in serviciu și fals in declarații, astfel ca parchetul anticorupție a ajuns la 115 de persoane declarate nevinovate in primele șase luni ale acestui an.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se pensioneaza procurorul oradean Sebastian Valean, prim-adjunctul procurorului general al Romaniei

00:05, 12.06.2024 - Procurorul oradean Sebastian Valean, cel care a condus de-a lungul a doua mandate Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea și care ocupa in prezent funcția de prim-adjunct al procurorului general al Romaniei, a cerut sa se pensioneze.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

DNA a obținut la Curtea de Apel Oradea menținerea controlului judiciar asupra Nadiei Racz. Tribunalul revocase masura

12:56, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis, joi, o contestație a procurorilor DNA Oradea și a dispus ca directoarea adjuncta a ITM Bihor, Nadia Racz, trimisa in judecata intr-un dosar de corupție, sa ramana sub control judiciar.

Curtea de Apel Oradea: 5 ani de pușcarie pentru tatal care și-a maltratat copilul de 7 ani și l-a pus la munca in padure

07:05, 04.05.2024 - Un barbat de 34 de ani a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea la 5 ani de inchisoare dupa ce pur și simplu și-a maltratat copilul de doar 7 ani, pe care l-a obligat sa-l ajute la taiat de lemne in padure.

Razboi in Gaza, ziua 198. Zeci de cadavre exhumate in curtea unui spital din Fasia Gaza

13:00, 22.04.2024 - Zeci de cadavre au fost descoperite ingropate in curtea unui spital din Fasia Gaza care a facut obiectul unui raid israelian, a declarat duminica Apararea Civila din Gaza, in timp ce premierul israelian a promis ca va creste presiunea asupra Hamas, informeaza AFP. „In zilele urmatoare, vom creste presiunea…

Precon a pierdut procesul cu Primaria Oradea pentru noul spital de Infecțioase

14:20, 14.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins definitiv contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa, din Oradea.

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

USR ataca in justiție comasarea alegerilor și legalizarea traseismului politic

08:00, 20.03.2024 - S-a depus la Curtea de Apel Oradea, cererea comuna de suspendare a ordonanței de urgența pentru comasare și de anulare a hotararii de guvern subsecvente pentru incalcarea drepturilor electorale ale romanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?