Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În spațiu, rușii și americanii au rămas prieteni, mărturisește un astronaut

Publicat:

La aproape o saptamana dupa intoarcerea sa pe Pamant, astronautul NASA a vorbit despre relația de prietenie dintre astronauții americani și cosmonauții ruși la bordul Stației Spațiale Internaționale, in ciuda opoziției totale dintre cele doua țari ale lor fața de Ucraina, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au bombardat Harkov cu drone de trei ori chiar in timpul slujbelor de Inviere. Explozii in oraș și cladiri incendiate

07:50, 05.05.2024 - Aflata de trei ani in razboi, Ucraina a primit din nou vestea Invierii sub amenințarea bombelor rusești. Cu cateva ore inaintea inceperii slujbelor in bisericile din toata țara, orașul Harkov a fost atacat de trei ori. 

Situație critica pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat din regiune

15:00, 28.04.2024 - Rusia a revendicat duminica capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, in sectorul unde fortele ruse au avansat rapid in ultima perioada, informeaza Reuters si AFP, transmite Agerpres.

Rușii au primit ultimatum sa cucereasca Ceasiv Iar ca sa aiba Putin cu ce se lauda in 9 mai. Situație tot mai critica pe frontul de est

10:45, 15.04.2024 - Ucraina a recunoscut ca situatia este "tensionata" pe frontul de est, unde armata rusa, "in superioritate numerica", exercita in continuare o presiune tot mai mare pentru a cuceri localitatea strategica Ceasiv Iar, in conditiile in care fortele ucrainene se confrunta cu stocuri reduse de munitie.

The Economist: Rușii vor sa transforme al doilea cel mai oraș din Ucraina intr-o „zona gri” nelocuibila

15:35, 08.04.2024 - Escaladarea recenta a loviturilor rusești impotriva Harkovului urmarește sa transforme orașul intr-o „zona gri”, nelocuabila pentru civili, scrie The Economist, citand surse militare ucrainene.

Un cunoscut vlogger a aflat ce cred cu adevarat rușii despre romani. „Șocat de unele reacții” VIDEO

08:45, 11.03.2024 - Cunoscutul vlogger roman Cosmin Avram a vizitat Ucraina și Rusia, cele doua țari aflate in razboi de doi ani. In Rusia, el a vrut sa vada cum privesc cetațenii obișnuiți spre Romania și SUA și ce parere au despre noi

Școala Teodor Murașanu Turda implicata in proiectul eTwinning ”Towards antispeciesism”

07:55, 04.03.2024 - Știai ca in Romania, conform unui recensamant realizat de catre Green Report, cel puțin 2 animale, sunt ucise in fiecare zi? E trist! Animalele au ajuns sa fie #supraexploatate și considerate specii pe care le putem folosi fara sa ne gandim la: Viața, libertatea și nevoile lor. Suntem obișnuiți sa vedem…

Rușii ataca din cinci direcții in Ucraina. Ar fi reușit sa strapunga apararea ucraineana la Verbove

16:41, 19.02.2024 - Armata ucraineana a raportat luni tiruri intense din partea trupelor ruse in apropiere de Robotine, un sat din regiunea Zaporojie, in sudul Ucrainei, localitate asupra careia trupele ucrainene au preluat controlul in contraofensiva din vara trecuta.

Rușii au bombardat Kramatorsk in Ucraina. Mai multe persoane sunt cautate sub daramaturile unei case

08:55, 18.02.2024 - Un atac rusesc asupra orasului Kramatorsk din estul Ucrainei a lovit sambata cateva locuinte, salvatorii cautand mai multe persoane care s-ar putea afla sub daramaturi, conform unei declaratii a guvernatorului regional, informeaza AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?