Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Impactul știrilor false asupra proiectelor Nuclearelectrica: cazul Reactoarelor Modulare Mici

Publicat:

Specialiștii Nucelarelectrica avertizeaza ca propagarea in spațiul public a unor știri false și a unor informații neverificate poate avea un impact major asupra derularii proiectelor de investiții.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Republica Moldova face cercetari in cazul celor doua alerte cu bomba false care au vizat aeroportul din Chișinau

01:26, 22.04.2024 - In Republica Moldova, autoritatile judiciare au declansat urmarirea penala pentru comunicare mincinoasa despre un act terorist, dupa ce in doar de 24 de ore s-au dovedit false doua alerte cu bomba care ar fi vizat aeroportul din Chisinau, informeaza Rador Radio Romania.

O prima ancheta in cazul deceselor de la spitalul Sf. Pantelimon arata ca acuzațiile sunt false și facute din razbunare

18:35, 17.04.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat intr-un comunicat de presa ca verificarile efectuate la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala au luat sfarșit. Concluzia? Intre directorul de ingrijiri medicale și un medic de la ATI ar fi existat „acțiuni de harțuire”.

Florinel Coman. Cota de piața, cota de transfer

16:25, 23.03.2024 - Romania – Irlanda de Nord, scor 1-1, nu este un capat de țara. Foarte modesta, remiza seamana cu deja impamantenitul buletin meteo, unde iarna nu mai pleaca, iar primavara nu mai vine. Dar este doar primul meci din campania de pregatire, iar adevaratul test va veni in partida cu Liechtenstein, ultima…

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu vrea pedepsirea prin lege a știrilor false și a ...

16:50, 19.03.2024 - Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a atras atenția asupra faptului ca in ultima perioada opinia publica este intoxicata cu știri false și cu filme „deep fake". Eugen Bejinariu a aratat ca acest fenomen poate fi combatut prin lege, el fiind inițiator al unui proiect pentru ...

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

10:00, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

Cioloș: Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana

11:40, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a sustinut ca prim-ministrul Marcel Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana si in felul acesta „a subminat grav apararea statului roman si a umflat actiunile” Gold Corporation. „Timp de cateva saptamani, prim-ministrul Guvernului Romaniei,…

Ciolos il acuza pe Ciolacu ca a distribuit stiri false in cazul Roșia Montana: „A subminat grav apararea statului roman”

11:35, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a sustinut ca prim-ministrul Marcel Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana si in felul acesta „a subminat grav apararea statului roman si a umflat actiunile” Gold Corporation, transmite Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?