Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iluzionistul care i-a scris lui Putin: Spune că va opri războiul nuclear cu puterea minţii sale

Publicat:

Iluzionistul israelian , faimos pentru indoirea unor linguri cu ajutorul puterii mintii, potrivit declaratiilor sale, i-a avertizat pe liderii politici din Rusia si China, transmitandu-le ca se va folosi de puterile lui mintale pentru a preveni un conflict nuclear, informeaza DPA, potrivit agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken a anunțat un nou ajutor american pentru Ucraina. Ce spune despre lovirea țintelor in Rusia și ajutorul acordat de China pentru razboiul lui Putin

15:20, 15.05.2024 - La o conferința de presa la Kiev, secretarul de stat american Anthony Blinken a anunțat un ajutor american suplimentar in valoare de 2 miliarde de dolari din pentru Ucraina. El a precizat ca acest nou sprijin din partea SUA vine intr-un „moment critic”.

Ursula von der Leyen i-a cerut lui Xi Jinping sa il convinga pe Putin sa opreasca razboiul din Ucraina

16:40, 06.05.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat luni, la finalul unui intrevederi tripartite la Paris cu presedintele chinez Xi Jinping si cu cel francez Emmanuel Macron, ca Uniunea Europeana mizeaza pe China pentru ca aceasta sa-si foloseasca influenta pe langa Rusia astfel incat sa convinga…

Contribuția Chinei la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei

15:16, 14.04.2024 - China a crescut vanzarile catre Rusia de mașini-unelte, microelectronice și alte tehnologii pe care Moscova le folosește, la randul sau, pentru a produce rachete, tancuri, avioane și alte arme pentru a fi folosite in razboiul sau impotriva Ucrainei , potrivit serviciilor secrete americane.

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Razboi in Ucraina, ziua 744. Serviciile de spionaj dintr-un stat NATO spun ca Rusia are capacitatea de a continua razboiul din Ucraina inca cel puțin doi ani

00:05, 08.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 744. Serviciile de spionaj dintr-o țara NATO au estimat ca Rusia are capacitatea de a purta razboiul din Ucraina inca cel puțin doi ani la intensitatea actuala. La Kiev, președintele Zelenski l-a trimis ambasador la Londra pe gener

Un nou delir la televiziunea rusa. Propagandistul lui Putin spune ca Bucureștiul trebuie bombardat nuclear

16:45, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți propagandiști ai Kremlinului, Vladimir Soloviov, amenința in direct la televiziunea rusa cu un bombardament nuclear asupra Bucureștiului. Soloviov a facut un top cu orașele pe care ar trebui sa le distruga Rusia, iar capitala Romaniei este pe primul loc.

Rusia amenința cu un razboi nuclear. Ce țari sunt vizate daca pierd razboiul din Ucraina

15:55, 19.02.2024 - Campania Rusiei din Ucraina a ajuns iar intr-un impas, iar cancelariile europene tot pun presiuni pe Kremlin, in ideea de a inceta razboiul. Pe de alta parte, apropiații lui Putin fac din nou declarații beligerante, amenințand cu un potențial razboi nuclear.


Ce parere ai despre aceasta stire?