Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilan și Alina Laufer, blocați în Statele Unite, în mijlocul revoltelor violente: „S-au anulat zborurile. Deja nu mai pot!”

Publicat:

Pe fondul pandemiei de coronavirus, foarte mulți romani au ramas blocați peste hotare, departe de țara. Același este și cazul lui Ilan și al , care sunt blocați in Miami dupa ce toate zborurile le-au fost anulate. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente dramatice: oamenii blocați in Noua Caledonie au ramas fara mancare din cauza revoltelor violente

18:50, 18.05.2024 - Australienii blocați in Noua Caledonie raționeaza mancarea in timp ce așteapta o cale de ieșire din acest teritoriu insular tulbure din Pacific, dupa revoltele in care patru persoane au murit, a declarat sambata un turist din Sydney.

Trei romani sunt prinși in mijlocul revoltelor violente din Noua Caledonie

23:35, 17.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) are in atenție situatia a trei cetațeni romani, care s-au adresat Ambasadei Romaniei la Canberra și Consulatului General al Romaniei la Paris pentru a-și semnala prezența in teritoriul francez de peste mari.

Lumea intrata in sezonul revoltelor violente, deschise și iconoclaste

09:55, 04.05.2024 - Observatorii scenei internaționale sunt foarte atenți la o dezvoltare spectaculoasa care incepe in Turcia și poate schimba, amplifica sau modifica nu numai situația din Orientul Apropiat ci intregul echilibru forțe pe plan intențional.

„Halep nu a fost dopata, drogata”. Ion Țiriac a rabufnit dupa ce a vazut decizia Simonei Halep: „Vai de mine și de mine. Rar m-a ascultat”

14:11, 14.03.2024 - Ion Țiriac (84 de ani), fostul mare jucator de tenis și unul dintre sfatuitorii Simonei Halep, a vorbit despre situația acesteia, mai ales dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv, i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni! Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, cand a fost suspendata…

Intalnire decisiva pentru Halep la Miami: „Mi-a scris un mesaj. E mult mai bine sa discutam fața in fața”

18:30, 12.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a ajuns la Miami, locul unde va reveni in circuitul WTA. Dubla campioana de Grand Slam se va intalni in Statele Unite ale Americii cu Horia Tecau (39 de ani), capitanul nejucator al echipei de Billie Jean King Cup a Romaniei. Simon Halep ar putea fi prezenta la ediția din acest…

Halep a plecat la Miami, pentru primul turneu dupa un an și jumatate de pauza. "Parca nici nu știam ce sa mai imi pun in geanta"

10:00, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat luni dimineața spre Statele Unite, unde va juca in primul sau turneu dupa un an și jumatate de pauza. A primit o invitație la Miami inca de a doua zi dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea.

Se inchide lista! Simona Halep trebuie sa grabeasca daca vrea sa joace la Miami » Primele 3 jucatoare care au primit wild-card-uri

21:40, 05.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) poate juca tenis din nou dupa ce TAS i-a redus suspendarea la 9 luni, dupa ce pedeapsa inițiala era de 4 ani. Sportiva din Constanța nu a mai jucat un meci de pe 29 august 2022, cand pierdea in turul 1 la US Open. Acum, Simona Halep poate reveni pe teren tot in Statele Unite.…

Val de violențe in strada. Batai ca-n codru, in mijlocul orașelor VIDEO

19:41, 24.02.2024 - In plina strada, patru barbați și-au imparțit pumni și picioare. Totul s-a intamplat langa o fabrica de bere. Scandalagiii nu s-au potolit pana cand nu au ajuns oamenii legii la fața locului. Martorul, care a filmat bataia, a postat ulterior imaginile pe internet.Polițiștii i-au imobilizat pe indivizi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?