Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hunedoara: Un muncitor a murit şi altul a fost rănit grav după ce profile metalice au căzut peste ei

Publicat:

Un muncitor a murit si altul a fost grav ranit, joi dupa-amiaza, dupa ce o stiva de profile metalice, de peste zece tone, s-a prabusit peste ei, la combinatul siderurgic .

Pentru a fi eliberați, pompierii s-au folosit de o macara de mare tonaj, informeaza Mediafax.

Medicii de pe ambulanța le-au acordat acestora primul ajutor, insa muncitorul de 45 de ani, dupa aplicarea protocolului de resuscitare, a fost declarat decedat de catre medici.

"Celalalt muncitor, de 42 de ani, inconstient si in stare grava a fost transportat la Unitatea de Primiri…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un bebeluș de o luna a murit la spitalul din Targu Jiu. Cu o zi inainte, copilul fusese trimis acasa de medici

13:30, 22.05.2024 - Este ancheta la Targu Jiu, dupa ce un bebeluș de o luna a murit in spital. Micuțul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe in stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de doctori. Același bebeluș fusese trimis acasa de medici cu o zi inainte, pe motiv ca e constipat, scrie Gazeta de Sud.

5 persoane transportate la spital, dupa ce o mașina a derapat și s-a izbit de un copac, in județul Gorj

12:15, 08.05.2024 - "In acest moment intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs in localitatea componenta Dragoieni in care a fost implicat un microbuz care a parasit partea carosabila si a lovit un copac", au transmis reprezentantii ISU Gorj. Accident grav la Hunedoara:…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

(VIDEO) Gorj: Accident rutier cu 6 victime la Calnic

10:06, 25.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in urma cu puțin timp in comuna gorjeana Calnic. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgența Gorj, in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Un numar de 6 persoane au fost ranite și beneficiaza de ingrijiri medicale la fața locului. „In urma…

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Un barbat a decedat, iar altul a ajuns la spital, in urma unor lucrari de dezinfectare a unui bazin

22:50, 09.03.2024 - Tragicul incident a avut loc, in aceasta dupa-masa, in localitatea Mintia, in timp ce doi barbați lucrau la dezinfectarea unui bazin ce aparținea unei societați comerciale. Ajunși la locul incidentului, pompierii din Deva au gasit un barbat de 22 de ani, conștient, dar ce acuza stari de rau, iar…

Un barbat a murit in timp ce dezinfecta un bazin, altul a fost salvat in ultima clipa. Tragedie in județul Hunedoara

18:50, 09.03.2024 -  "Sambatadupa-amiaza, pompierii Detașamentului Deva s-au deplasat de urgența in localitatea Mintia, comuna Vețel, pentru a interveni la un caz de intoxicare in urma careia au rezultat 2 victime care executau lucrari de dezinfectare a unui bazin aparținand unei societați comerciale din localitate. Pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?