Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hotelul Burj Al-Arab, un paradis (FOTO)

Publicat:

O noapte de cazare in apartamentul regal din hotelul Burj Al-Arab, din Dubai, costa cel putin 2000 de dolari.

2000 de dolari/ noapte inseamna un pret bun, daca se ia in considerare faptul ca in urma cu cativa ani, la deschiderea hotelului si inainte de criza economica, o noapte de cazare ajungea sa valoreze chiar si 27000 de dolari.

Imaginile cu apartamentul regal din singurul hotel de 7 stele din lume iti vor taia rasuflarea. Accesul catre apartamentul de 780 de metri patrati se face cu un lift privat. Poti servi cina in privat, intr-o ambianta incantatoare.

In schimbul a…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc lanseaza programul „Litoralul pentru toti”, intre 31 mai – 20 iunie, cu tarife de la 35 de lei pe noapte

11:56, 20.05.2024 - ”Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) anunta lansarea unei noi editii a programului social “Litoralul pentru toti”, desfasurat intre 31 mai si 20 iunie. Turistii se pot caza in hotelurile din statiunile autohtone de la Marea Neagra la tarife incepand de la 35 de lei pe noapte de persoana,…

Asta inseamna lux: tratamente cu aur și sampanie toata ziua in camere de 100.000 de dolari/noapte / VIDEO

12:26, 08.05.2024 - Șampanie care curge gratuit, tratamente faciale din aur de 24 de carate și o cabana VIP cu piscina suspendata: acestea sunt doar cateva dintre experiențele de lux ale uneia dintre cele mai opulente stațiuni din Orientul Mijlociu, deschisa cu concert Beyonce și Swedish House Mafia, potrivit CNN.

”Mi-a dat un bacșiș uriaș, de peste 20.000 de dolari” | O tanara profesoara a povestit experiența sa din Dubai, unde s-a mutat pentru a medita copiii milionarilor

11:36, 17.04.2024 - O profesoara și-a dorit sa faca o schimbare in cariera, astfel ca s-a mutat in Emiratele Arabe Unite, unde a inceput sa mediteze copiii milionarilor. Ea a povestit cum a primit peste 20.000 de dolari bacșiș de la mama unuia dintre elevii sai.

Cat costa o noapte de cazare pe litoral de 1 Mai 2024. La ce preț ajunge un sejur

11:10, 16.04.2024 - Litoralul romanesc se pregatește intens pentru un val mare de turiști care iși doresc sa petreaca minivacanța de 1 Mai și de Paște la malul marii. Hotelierii s-au pregatit cu oferte variate și pachetele personalizate. Dar cat costa o noapte de cazare pe litoral de 1 Mai 2024 pentru cei care vor sa fie…

ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi”

18:10, 30.03.2024 - Continue reading ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi” at Info real.

Cat costa o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Prețurile sunt mai mari in sezon

10:10, 14.03.2024 - Cat costa o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Cei care vor sa aiba parte de o experiența inedita pot merge la hotelul Drachenhaus, situat la aproximativ 500 de metri de zona pietonala a Strazii Republicii, Piața Sfatului sau Biserica Neagra. Insa nu mulți iși permit sa se cazeze…

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul de lux din Dubai. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie, la doi ani de cand l-a achiziționat: „Urmeaza sa....”

09:00, 01.03.2024 - In 2022 Bianca Dragușanu și-a cumparat un apartament de lux in Dubai, pe care l-a vazut la un an dupa ce a devenit proprietara. Acum, blondina spune ca vrea sa il vanda și ca are de gand sa faca și alte schimbari in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?