Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop miercuri, 13 martie. O zodie întâmpină tensiuni în familie, alta găsește soluții financiare

Publicat:

Ziua de miercuri, 13 martie, se anunța a fi una plina de tensiuni in familie pentru nativii uneia dintre zodiile horoscopului. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop vineri, 19 aprilie. Balanțele iși pun norocul la incercare, iar o alta zodie este vulnerabila

13:25, 19.04.2024 - Pentru vineri, 19 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa fie cumpatat, in timp ce o alta zodie este intr-o dispoziție creativa.

Horoscop miercuri, 27 martie. O zodie trebuie sa faca exerciții fizice, in timp ce alta primește bani

20:15, 26.03.2024 - Pentru miercuri, 27 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ incaseaza bani din activitați extraprofesionale, in timp ce o alta zodie se confrunta cu schimbari bruște de dispoziție.

Horoscop vineri, 22 martie. O zodie primește vești bune, in timp ce alta vrea sa puna capat unei relații

09:31, 22.03.2024 - Pentru vineri, 22 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trebuie sa investeasca in bunuri neperisabile, in timp ce o alta zodie face planuri pentru o excursie.

Horoscop saptamana 15-21 martie. O zodie se poate confrunta cu disconfort digestiv, iar nativii alteia sunt preocupați de bani

22:01, 15.03.2024 - Horoscopul pentru saptamana 15-21 martie 2024 aduce vești bune pentru patru nativi. Gemenii au parte de succes și iși vor putea arata calitațile profesionale, iar Fecioarele sunt creative, aventuroase și nerabdatoare. Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!.

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop miercuri, 7 februarie. Taurii trebuie sa aiba grija ce cumpara, iar gemenii muncesc pe branci. Schimbari de dispoziție pentru o zodie

21:06, 06.02.2024 - Horoscopul pentru miercuri, 7 februarie 2024, este unul plin de pozitivitate și vești bune. Uite ce zodii vor trece prin transformari importante. Lorina, astrologul Click!, vine cu toate previziunile.

Horoscop marți, 6 ianuarie. O zodie trebuie sa se relaxeze, iar nativii alteia risca dezamagiri

07:30, 06.02.2024 - Pentru marți, 6 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ are parte de caștiguri financiare, in timp ce o alta zodie nu trebuie sa se implice emoțional in problemele profesionale.


Ce parere ai despre aceasta stire?