Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop marți, 25 iulie. Nativii unei zodii vor trăi o dezamăgire, alții vor fi răscoliți de trecut

Publicat:

Toate zodiile horoscopului vor simți din plin influența lui Venus retrograd in Leu, lucru ce se va intampla pana pe 4 septembrie. Lorina, astrologul Click!, are marți, 25 iulie, predicții pentru fiecare semn zodiacal.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop sambata, 20 martie: Nativii norocoși pe plan financiar. Ce zodie are parte de intalniri romantice

21:56, 19.04.2024 - Sambata, 20 martie, apar noi potențiale surse de venituri pentru o zodie, in timp ce nativii alteia au nevoie de un set de analize. Lorina, astrologul Click!, are detalii pentru toate semnele horoscopului.

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Horoscop vineri, 16 februarie: Apar surprize pentru nativii Fecioara. Zodia care are de patimit la sfarșit de saptamana

18:45, 15.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune care sunt zodiile ce se vor bucura de un sfarșit de saptamana placut, dar și cine sunt nativii care au motive sa planga. Iata horoscopul zilei de vineri, 16 februarie.

Horoscop marți, 6 ianuarie. O zodie trebuie sa se relaxeze, iar nativii alteia risca dezamagiri

07:30, 06.02.2024 - Pentru marți, 6 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ are parte de caștiguri financiare, in timp ce o alta zodie nu trebuie sa se implice emoțional in problemele profesionale.

Horoscop luni, 5 februarie. Nativii unei zodii iau o decizii neașteptate. Doua zodii au nevoie de bani

19:30, 04.02.2024 - Pentru luni, 5 februarie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Unii nativi iau decizii neașteptate, in timp ce alții au probleme financiare și cauta soluții.

Horoscop duminica, 4 februarie. Nativii unei zodii au nevoie sa-și consolideze viața conjugala

18:45, 03.02.2024 - Horoscopul zilei de 4 februarie, oferit de astrologul Click!, Lorina, dezvaluie previziuni complete pentru cele 12 semne zodiacale. O zodie se confrunta cu dificultați financiare semnificative. Nativii alteia au nevoie sa-și consolideze viața conjugala.

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?