Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hienă şi-a dezvăluit secretul vieţii

Publicat:

Hiena s-a maturizat, nu mai e rebelul de pe vremuri. El a dezvaluit recent un amanunt necunoscut din viața lui: profitand de faptul ca filmeaza in Grecia pentru o emisiune, Hiena a marturisit ca el are radacini acolo.

”Eu am o legatura aparte cu Grecia, de mic copil. Sunt cu adevarat indragostit de ea. Stra-strabunica mea era din Grecia, din Chios. Eu am crescut cu , de . Știu toata mitologia greaca, sunt fascinat, iubesc Grecia”, a povestit Șerban.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa pui ceapa și usturoi verde pe masa de Paște. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic

14:40, 04.05.2024 - Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce este bine sa avem ceapa și usturoi verde la masa de Paște. Medicul a oferit detalii importante inainte de mesele bogate de sarbatori. Ceapa și usturoiul verde nu trebuie sa lipseasca de la masa de Paște Gospodinele sunt pe ultima suta de metri cu…

Secretul longevitații lui Ion Iliescu, dezvaluit de un nutriționist. Ce mananca fostul președinte la 94 de ani

17:05, 01.05.2024 - Ion Iliescu, fostul președinte al Romaniei, urmeaza o dieta stricta, iar acesta ar fi secretul longevitații sale. Fostul lider al țarii a ajuns la varsta de 94 de ani. Un nutriționist a dezvaluit care este regimul pe care acesta il urmeaza cu strictețe.

Femeia din Cluj care are 100 de ani. A dezvaluit secretul longevitații sale

16:10, 25.04.2024 - Deși se spune ca barbatul este stalpul, se pare ca un nou studiu analizeaza de ce femeile traiesc mai mult decat barbații, iar o dovada a acestei idei este și femeia din Cluj care are 100 de ani, și care a dezvaluit secretul longevitații sale. De ce femeile traiesc mai mult decat barbații? Femeile traiesc…

Greva fara precedent a jurnalistilor, pentru a atrage atentia asupra cresterii costului vietii

13:05, 16.04.2024 - Jurnalistii din Grecia au declansat marti o greva de 24 de ore in semn de protest fata de cresterea costului vietii si salariile relativ scazute, relateaza dpa, titreaza Agerpres. Nu se mai transmit stiri la radio sau la televiziune.

SECRETUL LONGEVITAȚII Cum influențeaza grupa de sange durata vieții

09:45, 04.04.2024 - Cu toate acestea, deoarece numarul persoanelor cu grupa 4 este limitat, nu exista suficiente date pentru a trage concluzii generale despre perspectivele lor de viața. The post SECRETUL LONGEVITAȚII Cum influențeaza grupa de sange durata vieții first appeared on Informatia Zilei .

Florin Piersic a dezvaluit care e cel mai mare regret din viața sa: I-am pierdut pe toți!

10:25, 26.03.2024 - Marele actor Florin Piersic a dezvaluit care e cel mai mare regret al vieții sale. Cu o cariera de succes, Florin Piersic a fost considerat un talent demn de Hollywood. Iar fiul sau, Florin Piersic Junior nu doar ca i-a calcat pe urme, dar a mers mult mai departe și a devenit chiar și un regizor de…

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.

Cum sa traiești pina la 100 de ani: o britanica a dezvaluit secretul longevitații

00:20, 20.02.2024 - Britanica Kathleen Saunders a spus ca secretul longevitații sale este laptele, se menționeaza pe site-ului Majesticare Care Homes. Femeia și-a sarbatorit nu demult cea de-a 104-a aniversare. Ea s-a nascut in 1920 in Midlands. Dupa ce a terminat școala, a lucrat ca fotograf la Dunlop Rubber, unde l-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?