Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Heidi Klum, lipsită de inhibiții. Topless, la plajă cu iubitul

Publicat:

Din 2014, celebrul supermodel traiește o poveste amoroasa incitanta cu un barbat mai tanar decat ea cu 14 ani. Surprinși anul trecut, in vacanța in și au fost surprinși, din nou, de paparazzi in ipostaze intime, in timpul unei vacanțe. De data aceasta, cei doi sunt plecați in Saint-Tropez, Franța, unde se bucura de intimitatea unei plaje exclusiviste. Din pacate pentru ei, paparazzi tot i-au gasit, iar fotografiile surprinse cu cei doi țin primele pagini ale ziarelor de scandal. Asta și pentru ca cei doi porumbei nu-și pot ține mainile departe unul de celalalt,…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, la Roland Garros, alaturi de iubitul ei Victor Cornea: „Sunt physio, adica ii fac masaj in fiecare zi”

14:50, 27.05.2024 - Andreea Balan este alaturi de iubitul ei, Victor Cornea, la turneul de tenis de la Roland Garros (Franța), una dintre cele mai importante competiții. Pentru a avea acces gratuit in complex, artista s-a dat drept fizioterapeuta sportivului.

Franța a lansat racheta nucleara! Care ii este destinația?

23:25, 22.05.2024 - Armata franceza a efectuat miercuri prima lansare de proba a versiunii renovate a rachetei sale aer-sol cu raza medie de actiune presupusa a fi capabila sa transporte o incarcatura nucleara. Anunțul a fost facut de ministrul apararii, Sebastien Lecornu, intr-un comunicat. Lipsita de orice incarcatura…

Inna, lipsita de inhibiții in cel mai mic sutien din garderoba. Cum s-a filmat cantareața in ținuta sumara

16:11, 21.05.2024 - Inna și-a surprins fanii in cele mai fierbinți ipostaze, pe rețelele de socializare. Cantareața a renunțat la inhibiții și a pozat in cel mai mic sutien din garderoba pregatita pentru vacanța.

Scandal rasist la Jocurile Olimpice de la Paris. Ținta, Aya Nakamura, cea mai ascultata cantareața franceza din lume

12:25, 16.03.2024 - Aya Nakamura, cea mai mare vedeta pop din Franța, a devenit ținta unor atacuri rasiste, saptamana aceasta, dupa ce politicienii de extrema dreapta și-au exprimat indignarea fața de posibilitatea ca ca ea sa cante la Jocurile Olimpice de la Paris.


Ce parere ai despre aceasta stire?