Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halterele şi-ar putea pierde statutul de sport olimpic, avertizează CIO

Publicat:

Un raport independent publicat saptamana trecuta a evidentiat zeci de ani de coruptie si frauda sub conducerea fostului presedinte al IWF, ungurul , care este acuzat ca ar fi acoperit cazuri pozitive de dopaj si ar fi retras milioane de euro in numerar din costurile Federatiei internationale de haltere. "Suntem profund ingrijorati si socati de acest raport si de amploarea activitatilor descrise in domeniul antidoping si guvernare", a declarat presed (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daca Rusia nu pierde, Europa va trebui sa se pregateasca pentru mai multe razboaie, avertizeaza Kosovo

10:45, 10.05.2024 - Ministrul de externe din Kosovo a declarat ca țara sa este convinsa ca Rusia trebuie sa piarda razboiul din Ucraina, pentru ca acest conflict sa nu se extinda și mai mult in Europa. Donika Gervalla-Schwarz, sefa diplomatiei kosovare, a transmis ca sprijinul tinerei sale națiuni pentru Ucraina este necondiționat…

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Stonehenge și-ar putea pierde statutul de Patrimoniu Mondial Unesco

00:36, 12.04.2024 - Planurile de a construi un tunel rutier pe sub Stonehenge au revenit din nou in discuție, deschizind calea pentru unul dintre cele mai controversate proiecte de construcție din Marea Britanie din perioada recenta. In februarie 2024, un judecator de la Inalta Curte a respins o contestație impotriva planurilor…

Lideri militari SUA, despre blocajul republicanilor in Congres: ”Ucraina va fi depașita cu un raport de 10 la 1 de Rusia și ar putea pierde razboiul”

18:55, 11.04.2024 - Comandantul Forțelor Americane din Europa (USEUCOM) a avertizat, miercuri, in fața Congresului SUA, ca Ucraina va fi depașita cu un raport de 10 la 1 de Rusia in cateva saptamani daca SUA nu aproba fonduri suplimentare pentru ajutorul militar, care e bloc

Zelenski avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul daca Congresul nu ajuta tara sa

15:50, 08.04.2024 - Ucraina va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 de miliarde de dolari ramane blocat in Congres, avertizeaza presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP, potrivit Agerpres. „Daca Congresul nu ajuta Ucraina, Ucraina va…

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Șeful Pentagonului avertizeaza ca NATO va fi atrasa de Rusia in razboi, daca Ucraina pierde. "Il cunosc pe Putin, știu de ce e capabil"

11:11, 01.03.2024 - NATO va fi atrasa in razboiul cu Rusia daca Ucraina va fi invinsa de trupele Rusiei, transmite Lloyd Austin. "Știm ca in situația in care Putin reușește sa aiba succes aici, el nu se va opri. El va continua sa acționeze și mai agresiv in regiune. Iar alți lideri din intreaga lume, alți autocrați, vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?