Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halle Berry, imagini mult prea sexy! Cum arată actrița de 54 de ani în costum de baie

Publicat:

n-a pierdut timpul in pandemie și s-a ocupat de afacerea sa cu articole de fitness. Actrița de 54 de ani iși promoveaza brandul Respin pe contul de socializare, acolo unde a postat un clip in care apare in ipostaze super sexy.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Nu haliți vrajeli!”. Delia, a izbucnit pe rețelele sociale! Mai multe imagini cu cantareața au aparut pe internet / FOTO

10:25, 05.03.2024 - Se numara printre cele mai apreciate cantarețe de la noi din țara, insa și Delia are parte de situații neplacute. De curand, jurata de la iUmor s-a confruntat cu o situație neplacuta, dupa ce a vazut mai multe imagini cu ea, pe internet. Iata ce s-a intamplat, de fapt, dar și ce semnal de alarma a tras…

Raluka a fost nașa de botez! Imagini emoționante din biserica cu artista și finuța ei / FOTO

18:51, 03.03.2024 - A fost o zi emoționanta pentru Raluka! Artista a fost nașa de botez, iar experiența a copleșit-o! La puțin timp de la eveniment, Raluka și-a incantat fanii cu mai multe imagini de-a dreptul speciale din biserica, alaturi de finuța ei!

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?