Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, o comoară: Cel mai reputat site de tenis i-a dedicat un text emoţionant

Publicat:

Sub semnatura lui , unul dintre cei mai respectati editorialisti din lumea sportului-alb, reputatul site tennis.com a analizat decizia Simonei de a renunta la US Open 2020, catalogand absenta romancei drept cea mai importanta pierdere pentru tabloul feminin.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alize Cornet se retrage din tenis dupa Roland Garros! Un sfarșit emoționant pentru o cariera extraordinara

16:30, 28.04.2024 - Jucatoarea franceza de tenis Alize Cornet, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca isi va incheia cariera dupa editia din acest an a turneului de la Roland Garros, ce va avea loc in perioada 26 mai-9 iunie, a anuntat ea intr-un interviu difuzat sambata de postul Canal Plus, citat de AFP.

Visul Jocurilor Olimpice s-a spulberat! Halep nu va juca cu Ucraina, in BJK Cup

14:35, 30.03.2024 - Simona Halep ar fi trebuit sa joace in weekend-ul 13-14 aprilie in duelul dintre Ucraina și Romania din Billie Jean King Cup, dar Federația Romana de Tenis a anunțat ca acest lucru nu se va intampla din cauza unor motive medicale. Asta inseamna ca Simona nu va mai avea nicio șansa de a ajunge la vara…

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Halep, victima unei nedreptați: avem piederile Simonei dupa ce a stat 9 luni degeaba in afara tenisului ANALIZA

17:00, 18.03.2024 - Daca vom conveni ca TAS, ca ultima instanța, a dat hotararea corecta, analizand dosarul fostului lider WTA, atunci ne vom afla in fața unei realitați crunte. Concluzia? Marea noastra campioana a fost profund nedreptațita.

Halep, la cea mai mare victorie din cariera: cum a fost posibil sa revina in tenis dupa o suspendare de 4 ani ANALIZA

06:55, 06.03.2024 - Cand cariera romancei parea ca și incheiata a venit o decizie spectaculoasa de la Lausanne. Care insa arata cum același dosar poate fi analizat in doua feluri diferite de niște instanțe sportive de mare anvergura.

Decizie de ultima ora a TAS. Simona Halep se poate intoarce pe terenul de tenis

17:31, 05.03.2024 - Simona Halep a primit verdictul in cazul suspendarii sale, dupa procesul de la TAS.Pedeapsa pentru Simona Halep a fost redusa, de la patru ani, la noua luni, potrivit  Antena 3 CNN.Totodata, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis anularea probei de sange din pașaportul biologic al Simonei.Decizia…

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?