Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hahahaa! Expresii de agățat, culese de pe stradă, la Neatza: "Sunt un credincios. Tu eși răspunsul tuturor rugăciunilor mele!"

Publicat:

Doamnele și domnișoarele sunt dezamagite pentru ca baieții nu mai au texte draguțe de agațat. Ore de ce...? Marian Duța, de la Neatza cu Razvan și Dani", a ieșit pe strada și i-a luat pe reprezentanții sexului puternic la întrebari.

Ce au raspuns aceștia? Hmmm, va invitam sa vedeți în materialul video de mai sus!

1. Ce face fetele?

2. Ai cumva o harta? M-am pierdut în ochii tai!

3. Ce manânci de ești așa de frumoasa?

4. Daca de la spate îmi place de tine, dar daca te-aș vedea din fața...

5. Sa știi ca nu sunt beat,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Pericol pe strada Sabinelor din Constanta! Geamul agatat de la o fereastra reprezinta un risc pentru trecatori! (FOTO)

14:26, 27.02.2024 - Un geam care atarna de la o fereastra de pe strada Sabinelor, colt cu Mihai Viteazu din Constanta, ameninta siguranta trecatorilor, atragand atentia locuitorilor din zona.Potrivit informatiilor furnizate de catre un cititor al cotidianului ZIUA de Constanta, acest geam prezinta un real pericol in cazul…

Pitești. Doua femei prinse la „agațat” barbați pe strada

16:05, 22.02.2024 - In ultimele 24 de ore, polițiștii de ordine publica din Pitești au aplicat, in total, 64 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 8.820 de lei, reținand cu acest prilej un permis de conducere și retragand un certificat de inmatriculare. Citește și: Firme de paza din Pitești, amendate de Poliție!…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?