Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvern Ponta IV: Cine este Grațiela Gavrilescu, propunerea pentru Ministerul Mediului

Publicat:

Grațiela Gavrilescu (PLR) are mari șanse sa primeasca în Guvernul Ponta IV portofoliul Mediului, minister cu o importanța crescânda mai ales datorita atenției pe care Uniunea Europeana o acorda schimbarilor climatice.

Aflata la al doilea mandat consecutiv de deputat de Prahova, Grațiela Gavrilescu anunța la 28 iunie anul acesta ca demisioneaza din Partidul Național Liberal pentru ca l-a Congres "s-a votat dupa cum era aranjat și bilețele au circulat". Ea s-a inscris ulterior in Partidul Liberal Reformator (PLR), devenind unul dintre principalii vectori de imagine ai formațiunii…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De Zilele Constantei: Concert liric Reverence - Medalion Mozart, la Muzeul de Arta Populara Constanta

18:15, 17.05.2024 - In cadrul amplului eveniment "Zilele Constantei", Muzeul de Arta Populara Constanta gazduieste duminica, 19 mai, incepand cu ora 15.00, concertul liric "Reverence Medalion Mozart", sustinut de studenti si cadre didactice de la Facultatea de Arte, Universitatea "Ovidius" Constanta, specializarea Interpretare…

Se lanseaza primul model (LLM) dedicat limbii romane pentru ChatGPT

14:15, 14.05.2024 - O echipa de cercetatori romani a creat un model de limbaj (LLM – „large language model”) dedicat limbii romane, care poate fi folosit pentru dezvoltarea unor unelte și platforme A.I. Modelul este „open source”, deci va putea fi accesat și folosit de oricine dorește sa construiasca instrumente bazate…

Klaus Iohannis si liderii altor 17 state au semnat o declaratie comuna privind eliberarea ostaticilor din Gaza

17:05, 25.04.2024 - Klaus Iohannis a semnat alaturi liderul SUA și omologi sai din alte 17 state, o declaratie comuna prin intermediul careia se solicita eliberarea imediata a ostaticilor deținuți de Hamas in Gaza, anunța, joi, Administrația Prezidențiala.

ROST – In cautarea satului pierdut Copaciș și a bisericii satului

10:35, 06.04.2024 - In Maramureș se intampla lucruri frumoase și inedite. Aflam, printre altele, despre sate care au existat candva, despre oameni care au scris istorieși despre care se știu foarte puține lucruri și lista ar putea continua. „Din nou in Copaciș, in cautarea satului ce disparut la cumpana secolelor XVII-XVIII,…

USV Iași: Peste 50 de preparate inscrise la concursul de produse tradiționale

08:55, 27.03.2024 - Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (FIRAA), in parteneriat cu Direcția pentru Agricultura Județeana Iași organizeaza concursul național ,,IDENTIFICARE DE PRODUSE TRADIȚIONALE”, ediția a VI-a, sambata, pe…

La inceput de aprilie are loc la Cluj, Bursa Locurilor de Munca pentru Industria Ospitalitații

11:35, 26.03.2024 - Marți, 9 Aprilie 2024, AJOFM Cluj organizeaza „Bursa Locurilor de Munca pentru Industria Ospitalitații”. Evenimentul este organizat impreuna cu Horeca Cluj, in parteneriat cu Facultatea de Business – UBB, cu sprijinul USAMV Cluj-Napoca și al ANOFM / FII Informat. Bursa locurilor de munca va avea loc…

Conferinta Dragoste, Rusine, Ura- despre Emotii si Buna Ordine in Țarile Romane, sec. XVIII-XIX, la Universitatea Ovidius din Constanta

15:41, 13.03.2024 - Facultatea de Istorie si Stiinte Politice FISP din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC organizeaza joi, 14 martie 2024, conferinta cu titlul "Dragoste, Rusine, Ura: despre Emotii si Buna Ordine in Tarile Romane, sec. XVIII XIX", sustinuta de Constanta Vintila, cercetator stiintific I la Institutul…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?