Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gustarea pe care o mănâncă un medic cardiolog în fiecare zi. Mulți credeau că e nocivă, dar doctorul contrazice mitul

Publicat:
Gustarea pe care o mănâncă un medic cardiolog în fiecare zi. Mulți credeau că e nocivă, dar doctorul contrazice mitul

Majoritatea dintre noi ne dorim sa fim sanatoși, iar asta implica, in mod clar, și o anume dieta. Dar, contrar a ceea ce se crede, exista o anume gustare care ne-ar putea ajuta in acest sens.

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Flagrant la Spitalul Județean Giurgiu: Un medic ginecolog a fost prins in timp ce primea mita pentru o cezariana

09:45, 24.04.2024 - Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant cand primea mita pentru a efectua o cezariana. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el si 200 pentru alte persoane.

Virusul care afecteaza 95% din populația lumii: Au fost gasite punctele slabe și ar putea aparea un tratament

09:55, 19.03.2024 - Virusul Epstein-Barr (EBV) este una dintre cele mai comune infecții la nivel mondial, insa pana in prezent nu exista niciun vaccin sau tratament specific pentru combaterea lui. Totuși, exista speranțe ca acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, deoarece cercetatorii au identificat puncte…

Cat zahar au fructele?

12:15, 07.03.2024 - Fructele și legumele sunt importante in dieta noastra, insa in ultimii ani au aparut numeroase controverse legate de conținutul de zahar la fructelor. Sunt voci care susțin ca fructele sunt bogate in zahar și nu ar trebui consumate in cantitați prea mari, dar exista și mari susținatori ai fructelor,…

Spinu ii contrazice pe transportatori: Astazi, majoritatea au fost la munca. Ii vom incuraja pe cei care vor sa activeze corect, fara dijma in schimbul autorizației

17:50, 27.02.2024 - Ministrul Infrastructurii, Andrei Spinu, a venit cu un mesaj de mulțumire „pentru șoferii și operatorii de rasport care au activat astazi și au asigurat oamenii cu transport. „Majoritatea au fost la munca”, a declarat Spinu, in timp ce transportatorii au afirmat ca peste 70% din curse au fost suspendate.

Afirmația paradoxala a unui medic nutriționist: „Mancatul este soluția slabitului”. Explicația științifica

14:05, 20.02.2024 - Doctorul nutriționist Vlad Roșca spune ca pare un paradox, dar atunci cand vrem sa pierdem in greutate trebuie sa incepem ziua cu mancare, deoarece ne ajuta sa pierdem grasime, nu masa musculara.

Gustarea neașteptata pe care o mananca un cardiolog in fiecare zi. „Sunt bune pentru inima și au doar 31 de calorii”

08:45, 15.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi ne confruntam cu pofta de a ronțai cate ceva pe parcursul zilei, deși e clar ca nu ne este neaparat foame. Din pacate, insa, in multe cazuri alegem gustari nesanatoase, care pot deveni un adevarat pericol pentru sanatate. Daca unul dintre obiectivele dvs. de sanatate este sa…

Ce mananca un cardiolog in fiecare dupa-amiaza: „Este buna pentru sanatatea inimii, are doar 31 de calorii”

20:41, 14.02.2024 - Aproape nimeni nu este imun la dorința de a ronțai ceva dupa-amiaza. Chiar daca, de fapt, nu va este foame, uneori va doriți o gustare. Acestea au deseori o reputație proasta, insa totul depinde doar de ceea ce alegeți sa mancați.

Cand face rau consumul de carne tocata. Medic: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

22:40, 10.02.2024 - Deloc puține sunt persoanele care se plang de diverse simptome neplacute dupa consumul de preparate din carne tocata. La ce sa fim atenți ne explica un medic specializat in boli de nutriție.


Ce parere ai despre aceasta stire?