Greșeala pe care o fac gospodinele când gătesc carne de găină de la țară. Ce să faci ca să iasă fragedă și suculentă
Publicat:Gospodinele se intreaba cat timp se fierbe carnea de gaina de la țara, de fapt. Se știe ca aceasta este puțin mai dificil de pregatit, insa gustul este cu totul altul decat cel pe care il are carnea din magazine. Cat se fierbe carnea de gaina de la țara, de fapt Se știe ca gainile de țara sunt mult mai gustoase decat cele din comerț. Pasarile de la țara sunt hranite cu hrana sanatoasa, iar acest lucru se poate observa la gust. Cu toate acestea, se știe ca pasarile de țara trebuie sa fie fierte mai mult timp, insa merita fiecare minut in plus. Daca doriți sa preparați o pasare de la țara, iar carnea…
Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…
Sursa articol: vocea.biz
Stiri pe aceeasi tema
Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste
14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…
Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY
11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…
Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși
13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.
Retete cu purcel de lapte
14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…
Rețete de ciorba de pui a la grec. Cum faci cea mai gustoasa ciorba
17:10, 06.03.2024 - Ciorba de pui a la grec este printre cele mai apreciate supe, atat la noi, cat și in alte multe regiuni ale lumii. Rețeta sa are o istorie indelungata și a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului. Afla lucruri interesante despre ciorba de pui a la grec și cele mai bune rețete pe care le poți…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…
Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat
16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…
Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac
08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…