Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grecia: Indignare după moartea lui Kostis, o focă-mascotă ucisă cu harponul

Publicat:

Una dintre focile emblematice de pe insula greceasca Alonissos, Kostis, a fost ucisa cu harponul sambata, un act care a provocat indignare printre locuitorii si aparatorii mediului, a anuntat un ONG local, scrie .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Copacul ”VINOVAT” de moartea unei femei. Dosar penal clasat de procurori intrucat femeia a fost ucisa in urma unei ”cauze naturale”

18:00, 26.02.2024 - Copacul ”VINOVAT” de moartea unei femei. Dosar penal clasat de procurori intrucat femeia a fost ucisa in urma unei ”cauze naturale” Copacul ”VINOVAT” de moartea unei femei. Dosar penal clasat de procurori intrucat femeia a fost ucisa in urma unei ”cauze naturale” Parchetul de pe langa Judecatoria Sebeș…

Ce oponenti i-au mai ramas lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii: Ultimii adversari sunt in inchisoare sau in exil

08:41, 19.02.2024 - In cei 24 de ani in care a condus Rusia cu o mana de fier, Vladimir Putin a redus la zero vocile disidente. Ultimii opozanti cat de cat cunoscuti sunt aproape toti in inchisoare sau in exil, relateaza Le Figaro, citat de news.ro.

Ce oponenti i-au mai ramas lui Vladimir Putin dupa moartea lui Aleksei Navalnii?

07:01, 19.02.2024 - In cei 24 de ani in care a condus Rusia cu o mana de fier, Vladimir Putin a redus la zero vocile disidente. Ultimii opozanti cat de cat cunoscuti sunt aproape toti in inchisoare sau in exil, relateaza Le Figaro.

Lista lui Putin: ce oponenți incomozi au mai ramas, dupa moartea lui Aleksei Navalnii

04:40, 19.02.2024 - In cei 24 de ani in care a condus Rusia cu o mana de fier, Vladimir Putin a redus la zero vocile disidente. Ultimii opozanti cat de cat cunoscuti sunt aproape toti in inchisoare sau in exil, relateaza Le Figaro. Aleksei Navalnii, cel mai cunoscut opozant al lui Vladimir Putin, a murit subit la varsta…

Prietenii nu au uitat-o pe Alina, fata ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, nici dupa șase luni de la moartea ei. Gestul facut de una dintre persoanele apropiate / FOTO

17:55, 14.02.2024 - Au trecut mai bine de șase luni de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena, Loredana, in Mangalia. Oamenii apropiați iși amintesc cu drag de ea și se pare ca nu au uitat-o pe adolescenta, dovada stand imaginile postate de una dintre persoanele cu care tanara se ințelegea bine.


Ce parere ai despre aceasta stire?