Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gigantii IT preiau podiumul in topul celor mai valoroase branduri din lume. Valoarea combinata a Google si Apple echivaleaza cu PIB-ul Suediei

Publicat:

Google, Apple si Microsoft sunt cele mai valoroase branduri din lume, arata editia din 2017 a unui top realizat anual de BrandZ, potrivit caruia valoarea cumulata a celor mai puternice 100 de branduri din lume a crescut cu 8%, la 3.600 miliarde de dolari, dupa un avans de 3% inregistrat in urma cu un an. scrie News.ro. Astfel, brandul Google valoreaza 245,5 miliarde de dolari, Apple 234,6 miliarde de dolari, iar Microsoft 143,2 miliarde de dolari. Valoarea combinata a brandurilor Google si Apple este echivalenta cu PIB-ul Suediei. Amazon a intrat in top 10 global pe pozitia a patra, in urma unei…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hurun Research Institute: Mumbai a deveni capitala asiatica cu cel mai mare numar de miliardari, devansand Beijingul

07:55, 29.03.2024 - Este pentru prima data cand cel mai populat oras din India ocupa primul loc in Asia. In fruntea listei globale a bogatilor pe orase din 2024 se afla New York (119), urmat de Londra (97). In Asia, Mumbai – capitala financiara a Indiei – a avansat cu 92 de miliardari, potrivit Hurun. Urmeaza aproape Beijing…

Google, Apple, Facebook și Amazon sint investigate din nou. Risca amenzi uriașe

23:41, 25.03.2024 - Comisia Europeana (CE) a deschis noi investigații de neconformitate impotriva companiilor Alphabet (care deține Google), Apple și Meta (Fcebook) in temeiul Legii privind piețele digitale. Comisia suspecteaza ca masurile instituite de cele trei mari companii americane de tehnologie, numite „gatekeepers”…

Noi reguli pentru marile companii din tehnologia digitala

12:46, 19.03.2024 - Legislația europeana cu privire la mediul online este tot mai avansat reglementata cu scopul de a proteja utilizatorii de internet, dar și economia din Uniunea Europeana (UE). Astfel, incepand cu data de 7 martie 2024, marile companii tehnologice globale (cinci din Statele Unite ale Americii și una…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Telefoanele se schimba de azi. Noi reguli impuse

17:55, 09.03.2024 - Legea piețelor digitale a Uniunii Europene trebuie respectata de catre giganții tehnologici – Google, Amazon, Apple, Bytedance (TikTok), Facebook și Microsoft. Ce este important de știut este ca de acum vor fi reguli mai stricte de confidențialitate pentru reclamele personalizate, Jurnaliștii de la…

Producatorul de cipuri Nvidia, a patra companie din lume, aproape de a depași valoarea de 2.000 de miliarde de dolari datorita creșterii pieței AI

16:40, 23.02.2024 - Nvidia este primul producator de semiconductori care ajunge la o capitalizare bursiera de 2.000 de miliarde de dolari, un nou pas in ascensiunea sa drept cel mai mare beneficiar al cursei pentru inteligența artificiala, scrie Yahoo Finance, care citeaza Bloomberg.Acțiunile companiei au crescut cu pana…

Parlamentarii romani au interzis pe TikTok! Atacul hackerilor schimba regulile

21:10, 20.02.2024 - Parlamentarii romani au interzis pe TikTok. Atacul hackerilor asupra Parlamentului Romaniei, cand infractorii cibernetici au reușit sa sustraga multe documente, printre care și copia de buletin a premierului Marcel Ciolacu, a schimbat regulile. Aleșii neamului nu mai au acces nelimitat la Internet!…

Accesul la internet, limitat in Camera Deputatilor dupa atacul cibernetic din ianuarie

18:15, 20.02.2024 - Camera Deputaților a implementat noi masuri de securitate cibernetica, iar accesul la Internet prin cablu sau Wi-Fi, la anumite servicii și platforme online, a fost restricționat.„In scopul sporirii gradului de protectie cibernetica, accesul la Internet (prin cablu sau Wi-Fi) a fost limitat pentru anumite…


Ce parere ai despre aceasta stire?