Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania vrea să trimită trupe în flancul estic al NATO, inclusiv în România

Publicat:

Germania vrea sa trimita trupe in flancul estic al NATO, inclusiv in RomaniaFoto: dw.comTrebuie Parlamentul sa anuleze imunitatea de deputat?- Da- Nu- Greu de raspunsrezultatele sondajuluiGermania studiaza posibilitatea de a trimite trupe in Romania si in alte tari din flancul estic al NATO pentru a descuraja actiunile agresive ale Rusiei.


Anuntul a fost facut de Angela Merkel dupa o intalnire cu premierul Letoniei si vine dupa ce Barack Obama a cerut Germaniei sa se implice militar in Romania, Polonia si in tarile baltice.

, Angela Merkel a anuntat in premiera ca Germania…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Conditia lui Macron pentru a trimite trupe occidentale in Ucraina

14:51, 02.05.2024 - Presedintele Frantei Emmanuel Macron face din nou valuri. Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina, apreciind intr-un interviu publicat joi de The Economist ca va trebui sa „ne punem problema” daca Moscova „va reusi sa strapunga linia frontului” si daca autoritatile…

Politico: Ucraina risca sa ramana in intuneric, iar UE fara o sursa vitala de gaze, dupa ce rușii au inceput sa varieze bombardamentele. Care este „scenariul de groaza”

21:35, 18.04.2024 - Ruinele bombardate ale termocentralei Tripilska, din apropierea capitalei ucrainene Kiev - principalul producator de energie electrica pentru milioane de oameni regiunile Kiev, Cerkasi si Jitomir- sunt un simbol al unei schimbari devastatoare care are loc in Ucraina. In ultimele saptamani, Rusia a inceput…

China pompeaza mari cantitați de echipamente in mașinaria de razboi a Rusiei, inclusiv tehnologie pentru rachete și drone, afirma SUA

23:05, 12.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova sa-și sporeasca producția de aparare prin cantitați mari de mașini-unelte, microelectronica, tehnologie pentru drone și rachete de croaziera, au declarat vineri, 12 aprilie, inalți oficiali americani citați de Reuters.Oficialii,…

Rusia susține ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane

14:05, 02.04.2024 - Serviciul de informații al Rusiei, FSB, susține ca a confiscat un transport de bombe artizanale, care avea ca destinație Moscova și care trecuse anterior prin Romania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Letonia. Rusia mai pretinde ca dispozitivele explozive proveneau din Ucraina. Nu este clar de…

Avertismentul șefului unei mari companii de armament din Europa: „In caz de razboi major, Europa va ramane fara sprijinul SUA”

17:45, 01.04.2024 - „Daca o situație foarte riscanta in regiune va duce la un conflict armat la scara larga, SUA se vor concentra pe Asia, iar apoi Europa va fi lasata sa se descurce”, a declarat șeful Rheinmetall, Armin Papperger.In ultimele decenii, liderii europeni au considerat de la sine ințeles ca Statele Unite vor…

Putin respingea, in urma cu cateva zile, avertismentele SUA privind un posibil atac terorist

10:45, 23.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele SUA privind un potențial incident terorist la Moscova, cu doar cateva zile inainte de atacul de vineri seara. Atacul a fost revendicat de ISIS, un scenariu vehiculat și de Washington, dar Rusia nu s-a pronunțat deocamdata pe aceasta tema, scriu…

Ucraina primește energie electrica din Romania, dupa ce rușii au distrus cel mai mare baraj ucrainean

17:26, 22.03.2024 - Reteaua energetica a Ucrainei primeste asistenta de urgenta din partea Romaniei, Poloniei si Slovaciei, dupa cel mai amplu val de lovituri aeriene rusesti care au avariat instalatii energetice si au lasat peste 1 milion de persoane fara energie electrica, a anuntat vineri operatorul retelei nationale…

La Bruxelles circula un document intern care profețește un scenariu negru pentru Europa

07:45, 05.03.2024 - Oficialii europeni iși exprima ingrijorarea ca Europa nu a depașit pericolul crizei energetice, in ciuda depozitelor complete de gaze naturale și a unei ierni relativ blande. Temerile provin dintr-un acord intre Kiev și Moscova care expira la sfarșitul anului. Se reamintește ca in 2019, cu trei ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?