Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania, victimă a propriului succes privind pandemia COVID-19? Protestatari anti-guvern, apel către Putin şi Trump: Eliberaţi-ne!

Publicat:

Peste 10.000 de persoane au participat sambata trecuta la una din cele mai mari demonstratii contra masurilor de limitare a pandemiei COVID-19 din Europa: antivaccinisti, conspirationisti si extremisti de dreapta s-au reunit la Berlin, iar unii dintre ei au incercat sa forteze intrarea in cladirea Parlamentului. Protestatari conspirationisti le-au cerut lui Trump si Putin sa „elibereze” Germania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Putin iși vrea inapoi „asasinul pe bicicleta”, prins dupa o crima in Germania. Ce ofera la schimb

16:10, 31.03.2024 - La un an de la arestarea jurnalistului american Evan Gershkovich in Rusia, acuzat de regimul criminal de la Kremlin de spionaj, eliberarea sa din captivitatea ruseasca ar putea sa depinda de disponibilitatea Occidentului de a-l oferi la schimb pe asasinul Vadim Krasikov, un calau al FSB, arestat in…

Europa militara și ambițiile Rusiei lui Putin. Triunghiul Weimar organizeaza apararea continentului in Ucraina

07:05, 18.03.2024 - Europa se mișca catre asumarea posturii de aparare a continentului in Ucraina, potrivit ultimelor decizii luate la intrunirea trilaterala a Triunghiului de la Weimar – Germania, Franța, Polonia – de la Berlin.

Destinatia Mamaia Constanta - concluzii dupa prima participare la Bursa Internationala de Turism – ITB Berlin

10:40, 08.03.2024 - Trei zile alaturi de tour operatori din Europa si din lume, cu multe parteneriate si schimburi de experiente care vor aduce destinatiei Mamaia Constanta atat turistii potriviti, cat si promovarea pe care o merita. Sunt pe scurt concluziile Bursei Internationale de Turism ITB Berlin din acest an, care…

De ce Europa are nevoie ca Germania sa fie o putere economica

15:45, 04.03.2024 - Daca economia germana  se va prabuși, Europa și-ar putea pierde capacitatea de a raspunde la crize, inclusiv la razboiul din Ucraina sau la o a doua președinție Trump in Statele Unite, și de a avansa programe politice ambițioase, cum ar fi extinderea industriei europene de aparare sau accelerarea tranziției…

Franța renunța la ajutorul pentru inchirierea mașinilor electrice, dupa prea multe cereri. Proiectul este „victima propriului succes”

15:51, 13.02.2024 - Franța oprește schema de inchiriere a mașinilor electrice in valoare de 100 de euro pe luna, dupa o cerere uriașa. Ministrul industriei și energiei spune ca schema de ajutor pentru gospodariile cu venituri mici și de reducere a emisiilor este „victima propriului succes”, informeaza The Guardian.

Tesla reia productia in Germania, dupa perturbarile provocate de atacurile din Marea Rosie

14:15, 12.02.2024 - Tesla va relua luni productia la uzina sa din apropiere de Berlin, dupa oprirea cauzata de perturbarile in lanturile de aprovizionare provocate de atacurile din Marea Rosie, a informat producatorul american de vehicule electrice, transmite DPA, potrivit Agerpres. Atacurile houthi asupra navelor din…

Daca ajunge presedintele Americii, Trump va imparți Europa cu Putin

20:05, 11.02.2024 - Ultima declaratie a lui Trump il da de gol. Daca ajunge din nou la Casa Alba, va imparti Europa in doua sfere de influenta cu Putin, contra unor avantaje uriase pentru America constand in bani si bogatii naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?