Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GALERIE FOTO. Accident cumplit în Mamaia: o femeie spulberată de un șofer grăbit! Mașina, proiectată între un stâlp și gard!

Publicat:

Un accident cumplit a avut loc în urma cu puțin timp în orașul Constanța, o femeie fiind spulberata de un autoturism.

Mașina se deplasa pe bulevardul Mamaia când, ajunsa în dreptul hotelului Picadilly, a acroșat o femeie care se deplasa pe strada.

Femeia, în vârsta de aproximativ 50 de ani, din Navodari, a fost ucisa pe loc, iar autoturismul a fost proiectat, din cauza vitezei, între un stâlp de curent electric și un zid.

La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, dar medicii nu au putut decât sa constate decesul…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Lugoj: o mașina a intrat pe trotuar, peste pietoni. O femeie a murit pe loc

08:20, 17.04.2024 - Un pieton a decedat dupa ce doua masini s-au ciocnit marti seara, la Lugoj, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe trotuar in urma impactului. Victima este o femeie de 53 de ani, in acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpa.  ”La data de 16.04.2024, in jurul orei 20:20, politistii…

O femeie a murit la Lugoj in timp ce mergea pe strada, dupa ce o mașina a fost proiectata de o alta pe trotuar

08:01, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident mortal, in Dambovița! O femeie și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberata de un TIR

16:50, 29.03.2024 - Un accident mortal a avut loc, vineri dupa-amiaza, pe raza orașului Gaești, la intersecția DN 7 cu DN 61. O femeie de 66 de ani, din localitate, și-a pierdut viața dupa ce a fost spulberata de un TIR. La volanul ansamblului de vehicule se afla un barbat din județul Valcea, in varsta de 62 de ani. Polițiștii…

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident cumplit intre un autocar și o mașina, in Constanța. Planul Roșu de intervenție a fost activat

19:10, 16.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in aceasta seara, in apropiere de PTF Vama Veche, intre un autocar si un autoturism. Printre raniți se afla și un copil. A fost activat Planul Roșu de intervenție!

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?