Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriel Cotabiţă are din nou probleme mari de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul

Publicat:

Dupa o perioada de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabița se confrunta din nou cu probleme de sanatate, scrie ziarulring.ro. Artistul a ajuns pe mana medicilor dupa ce a acuzat dureri puternice de spate.

Cotabița a ajuns din nou la spital dupa ce a fost deranjat, in mod repetat, de dureri puternice de spate. Artistul a chemat ambulanța și a primit, mai apoi, ingrijiri medicale, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Prima mare problema de sanatate a artistului a fost in 2015, atunci cand chiar putem spune ca a fentat moartea, din cauza unui accident…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Din nou internat cu probleme cardiace, dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Care este starea lui Tevez!

12:35, 24.04.2024 - Carlos Tevez (40 de ani), antrenorul lui Independiente, s-a simțit rau acasa și a ajuns de urgența la spital. Fostul atacant argentinian, retras in 2021 de la Boca, a fost supus unor examene medicale amanunțite, care vor continua și astazi. In octombrie 2023, „Apașul” a leșinat și s-a lovit la cap,…

Xtra Night Show. Alin Oprea nu ar divorța de soția lui, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie! Artistul, declarație superma de dragoste pentru Medana: ”De data aceasta...” / VIDEO

23:01, 12.04.2024 - Alin Oprea a uitat definitiv de dezamagirile din dragoste! Cantarețul este mai indragostit ca niciodata de Medana, femeia de care avea nevoie pentru a-și recapata ancrederea in iubirea adevarata. Artistul a marturisit ca nu ar mai divorța niciodata, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie!

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Ancheta uriașa dupa moartea batranului legat de pat in spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat sa-l lege”

09:55, 05.03.2024 - In plus, aceasta acuza faptul ca batranul era deja inregistrat la acest spital și ca știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit sa urmeze. In schimb, batranul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistenta a țipat la acesta și s-a plans ca trebuia…

Constantin Enceanu și soția, probleme cu legea! De ce trebuie sa se prezinte cei doi in fața judecatorilor

22:51, 27.02.2024 - Constantin Enceanu și Angelica, soția acestuia, probleme cu legea. De ce sunt chemați cei doi parteneri in fața magistraților in calitate de "parați". Cantarețul mai are un proces pe rol, dupa ce a decis sa dea in judecata „ Ansamblul Maria Tanase” din Craiova, condus de colega sa, Niculina Stoican.

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Verdict in cazul lui Siyabonga Ngezana. Ce se intampla cu stoperul sud-african

08:10, 25.02.2024 - Fundașul celor de la FCSB a avut probleme de sanatate și a parasit prematur antrenamentul de joi. Vineri s-a pregatit separat. FCSB o intalnește duminica seara, de la 20:00, pe FC Botoșani, iar in zilele dinaintea partidei a planat incertitudinea asupra folosirii lui Siyabonga Ngezana. Stoperul sud-african…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?