Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

G7 a înființat un "mecanism de coordonare" pentru a ajuta Ucraina să își repare infrastructurile avariate de Rusia

Publicat:

Cele mai puternice 7 economii ale lumii (G7) au convenit vineri sa puna in aplicare un "mecanism de coordonare" pentru a ajuta Ucraina sa-si repare si sa-si protejeze infrastructurile indispensabile de electricitate si de aprovizionare cu apa, bombardate in ultimele

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a ratat de fapt Occidentul șansa de a ajuta cu adevarat Ucraina. Generalul roman decorat de SUA explica un adevar incomod

22:26, 16.05.2024 - Generalul (r) Dan Grecu avertizeaza ca aliații nu reușesc sa ajunga la un numitor comun și sa adopte un plan unitar cu privire la victoria Ucrainei in razboiul cu Rusia. De aici și o anumita ineficiența a sprijinului acordat Kievului, mai ales ca, explica generalul, Occidentul a ratat startul.

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Zelenski: „Ajutorul american va salva mii si mii de vieți”

07:50, 21.04.2024 - Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, adoptat de Camera Reprezentantilor din SUA, „va salva mii si mii de vieti”, a declarat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski dupa vot, potrivit AFP. „Proiectul de lege privind ajutorul vital adoptat de Camera Reprezentantilor…

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica''

00:16, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.

SUA, ingrijorare majora cu privire la ajutorul Chinei pentru Rusia, in contetul razboiului cu Ucraina

17:35, 07.04.2024 - America avertizeaza aliatii ca Beijingul ajuta din ce in ce mai mult Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, care ajuta Moscova in razboiul impotriva Ucrainei. Surse spun ca Rusia ar fi primit din partea Chinei imagini din satelit, in scopuri militare, dar și echipamente de tehnica…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Ucrainenii au atacat cu drone o baza aeriana din Rusia: 6 bombardiere distruse, 8 avariate (presa)

13:15, 05.04.2024 - Ucraina a atacat cu drone o baza aeriana militara din Rusia joi noapte, reușind sa distruga șase avioane și sa avarieze alte opt, potrivit unor din serviciile de informații militare ucrainene, citate de presa din Ucraina, dar și de agențiile de presa internaționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?