Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frumoasa Alexandru Dinu este iar singura. Fosta sotie a lui Adrian Mutu s-a despartit de logodnicul italian (FOTO)

Publicat:

Actrita a reluat relatiile cu vechii pieteni si este dornica sa iasa in lume!

 In octombrie isi faceau planuri de nunta, iar acum par sa mearga pe drumuri separate. si magnatul italian s-ar fi despartit, dar ar fi pastrat discretia asupra acestui aspect al vietii lor personale.

Apropiati ai fostei sotii a lui sustin ca aceasta s-ar fi despartit de logodnicul ei, magnatul italian , inca dinainte de . Se pare ca relatia lor s-ar afla in impas, iar schimbarea comportamentului Alexandrei ar spune multe.

De cand…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Un italian a ramas cu inima franta și conturile goale, dupa ce proaspata soție romanca a fugit cu toata averea

19:41, 15.04.2024 - O femeie tanara și atragatoare, de 38 de ani și originara din Romania, este acuzata de șantaj și delapidare intr-un caz care a șocat și a amuzat in același timp comunitatea. Relația romantica, aparent idilica, pe care a avut-o cu un barbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia, Italia, s-a dovedit a…

Turcul care ar fi ucis-o pe Mirela din Dambovița, violent și cu fosta soție: „Avea voie sa iasa afara doar pana la paine”. Femeia ar fi trait un coșmar și a murit brusc

20:10, 12.04.2024 - Noi detalii halucinante ies la iveala in cazul Mirelei, femeia ale carei ramașite au fost gasite pe un camp din Dambovița. In timp ce presupusul criminal susține ca nu are nicio legatura cu cele intamplate și se considera nevinovat, cei care il cunosc au o varianta diferita, avand in vedere ca și fosta…

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?