Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructele minune care te fac mai destept!

Publicat:

Consumul de suc de coacaze imbunatateste semnificativ sanatatea cerebrala – cel putin asa se arata in concluziile unui nou studiu realizat de cercetatori de la for Plant & si de la laboratorul and de la (), publicat in Journal of , conform Agerpres. ‘Vinovate’ ar fi antocianele, pigmenti naturali care se gasesc in coacaze si in alte fructe de padure, mentioneaza metronews.fr. Cercetatorii au observat timp de trei saptamani 36 de persoane cu varste cuprinse intre…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au descifrat sindromul inimii frante

19:51, 17.05.2024 - Creierul uman contine bazele „sindromului inimii frante”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de stiinta italieni de la Spitalul Universitar din Foggia, transmite ANSA. Echipa specializata in medicina nucleara, a carei cercetare a fost publicata in Journal of the American College of Cardiology…

Arheologii au facut o descoperire interesanta in casa primului președinte al SUA

03:05, 27.04.2024 - Cercetatorii au gasit doua vase cu cireșe sub podeaua de la Mount Vernon, casa primului președinte american George Washington din Virginia. Fructele au fost culese de sclavii primului președinte american. Descoperirile dateaza din secolul al XVIII-lea. Experții speculeaza ca cireșele au fost planificate…

Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

11:51, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Indulcitorul neotam (E961), folosit in prajituri și bauturi, poate deteriora peretele intestinal și poate avea un „efect toxic asupra sanatații”, spun oamenii de știința

00:00, 25.04.2024 - Un indulcitor utilizat in prajituri, bauturi racoritoare și in guma de mestecat poate dauna grav sanatații oamenilor, prin slabirea și deteriorarea intestinului, arata un nou studiu, citat miercuri de The Guardian.Consumul chiar și a unei cantitați mici de indulcitor neotam (E961) poate duce la apariția…

Importanta fructelor in viata noastra! „Sa nu treaca nici macar o zi fara fructe”!

00:01, 24.04.2024 - SANATATE DE LA FRUCTE … Importanta fructelor in alimentatie este uriasa, ele nu se pot separa de legume din meniul fiecaruia dintre noi. Consumul de fructe are numeroase beneficii pentru sanatate, reducand riscul bolilor cronice. Fructele ofera nutrienti vitali organismului, ajutandu-ne sa ne mentinem…

Sat vechi de aproape 3.000 de ani, descoperit aproape perfect conservat. Unde a fost gasit

09:55, 23.03.2024 - Un sat care dateaza din anul 850 i.Hr. a fost descoperit recent. Acesta ar fi fost abandonat brusc, probabil din cauza unui incendiu provocat de inamici. Datorita infiltrației apei, totul s-a conservat aproape perfect, noteaza  La Repubblica , ziarul italian citand un articol din Washington Post, scrie…

Sat vechi de aproape 3.000 de ani, descoperit aproape perfect conservat. Unde a fost gasit

09:15, 23.03.2024 - Un sat care dateaza din anul 850 i.Hr. a fost descoperit recent. Acesta ar fi fost abandonat brusc, probabil din cauza unui incendiu provocat de inamici. Datorita infiltrației apei, totul s-a conservat aproape perfect, noteaza  La Repubblica , ziarul italian citand un articol din Washington Post, scrie…

Chiar și o bautura energizanta ocazionala poate crește riscul de tulburari de somn

17:06, 08.03.2024 - Bauturile energizante sunt promovate ca o modalitate de a stimula performanța mentala și fizica, dar un nou studiu sugereaza ca consumul acestora – chiar și ocazional – poate interfera cu somnul, relateaza Health.com. Cercetarea, publicata in revista BMJ Open, a constatat o asociere intre consumul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?