Nutrition Research Center - Stiri si informatii despre Nutrition Research Center | prima pagina Ultima actualizare: 07:01:17, 29.05.2024
00:14, 13.08.2015
Efectele siropului de coacăze asupra sănătăţii
Siropul de coacăze poate aduce o cantitate considerabilă de vitamina C, proteine, acizi organizi, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, dar şi vitamine precum B1, B2 sau B6, flavonoizi sau pectine. …
01:22, 20.07.2015
Zece curiozităţi despre coacăze
Coacăzele au o cantitate impresionantă de vitamina C, proteine, acizi organizi, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, dar şi vitamine precum B1, B2 sau B6, flavonoizi sau pectine. Dintre curiozităţi despre…
14:00, 13.07.2015
Fructele minune care te fac mai destept!
Consumul de suc de coacaze imbunatateste semnificativ sanatatea cerebrala – cel putin asa se arata in concluziile unui nou studiu realizat de cercetatori de la New Zealand Institute for Plant & Food Research si…
22:25, 11.07.2015
Ce se întâmplă dacă bei suc de coacăze! Cercetătorii au fost uimiţi
Consumul de suc de coacăze îmbunătățește semnificativ sănătatea cerebrală - cel puțin așa se arată în concluziile unui nou studiu realizat de cercetători de la New Zealand Institute for Plant &…
14:25, 08.07.2015
”Medicament” natural anti-Alzheimer. Se poate prepara ușor acasă
Consumul unei băuturi ușor de preparat îmbunătățește semnificativ sănătatea cerebrală – cel puțin așa se arată în concluziile unui nou studiu realizat de cercetători de la New Zealand Institute for Plant & Food…
10:30, 08.07.2015
Sucul de coacăze negre îmbunătățește funcțiile creierului și contribuie la prevenirea bolii Alzheimer
Consumul de suc de coacăze îmbunătățește semnificativ sănătatea cerebrală - cel puțin așa se arată în concluziile unui nou studiu realizat de cercetători de la New Zealand Institute for Plant & Food Research și…