Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fratele manelistului Nicolae Guță a murit, după o luptă cu cancerul

Publicat:

Zi blestemata pentru familia manelistului . Regele manelelor, si-a pierdut fratele. si-a dat ultima suflare in spitalul din Petrosani, unde era tinut in viata doar de aparate. Acesta suferea de cancer, maladie ce il chinuia din 2011.

Moartea fratele manelistului a indoliat intreaga suflare a orasului Targu - Jiu, locul in care acesta a trait. s-a stins din viata dupa mai multe luni de suferinta.

a fost internat de urgenta inainte de Craciun, insa a cerut sa fie externat ca…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce s-a mutat Nicolae Guța din palatul din Petroșani. Manelistul locuiește acum intr-o baraca: "Acolo sta..." / VIDEO

00:40, 02.04.2024 - Nicolae Guța a dat palatul din Petroșani pe o baraca invecinata. Regele Manelelor și soția lui au venit in platoul Xtra Night Show, iar manelistul a vorbit despre decizia de a se muta din locuința respectiva. Care este, de fapt, motivul.

A murit scriitorul ieșean Radu Parpauța

12:31, 14.03.2024 - A murit scriitorul ieșean Radu Parpauța. El s-a stins noaptea trecuta, in somn, la varsta 69 de ani. Radu Parpauța a absolvit Facultatea de Rusa-Romana a Universitații „Al.I. Cuza”, Iași. A fost, pe rand, profesor de țara, bibliotecar, documentarist, ghid turistic, traducator, ziarist. Din 1990 a scris…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Cantareața Cat Janice a murit la 31 de ani! Artista celebra pe TikTok a dus o lupta grea cu cancerul / FOTO

11:55, 29.02.2024 - Cat Janice s-a stins din viața la varta de 31 de ani! Celebra cantareața de pe TikTok a murit, dupa o lupta grea cu cancerul. Artista a avut o forma rara de boala care i-a afectat țesuturile moi și oasele.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Boala secolului, vazuta prin prisma celor care lupta pentru viața. Cancerul și medicii care il combat (I)

09:40, 20.02.2024 - Este diagnosticul care țintuiește in loc și cel mai curajos om. Atunci cand ești fața in fața cu cancerul, totul se intampla foarte repede. Timpul este prețios iar acesta trebuie dramuit bine, intre sesiunile de citostatice, radioterapie, imunoterapie dar și intarirea gandirii și voinței de a lupta.…

„Regele muzicii reggae”, deces invaluit in mister. Filmul lunii februarie dezvaluie viața și moartea marelui Bob Marley

18:01, 19.02.2024 - Bob Marley, supranumit „Regele muzicii reggae”, s-a stins din viața la varsta de doar 36 de ani, pe 11 mai 1981. De-a lungul timpului, la fel ca in cazul unor alte staturi care au disparut mult prea rapid, cum ar fi Jim Morrison, Elvis Presley, Kurt Cobain sau Michael Jackson, au aparut diverse teorii…

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe puntea de observatie a muzeului Tate Modern din Londra

09:21, 03.02.2024 - Un barbat a murit vineri dimineata dupa ce a cazut de pe puntea de observatie a muzeului Tate Modern din Londra, o populara atractie turistica, a anuntat politia din capitala britanica. Politia nu trateaza moartea ca fiind suspecta, scrie Le Figaro."Politia a fost chemata la ora 10.45 (ora locala…


Ce parere ai despre aceasta stire?