Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Vizită surpriză în casa "Mireasă pentru fiul meu"! O fostă concurentă de la "Iadul bucătarilor" i-a testat pe concurenţi!

Publicat:

O fosta concurenta de la show-ul culinar "Hells's Kitchen", de anul trecut, a fost invitata în casa "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1.

Vineri, concurentii din casa "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, au avut parte de o surpriza. În casa a fost invitata , una dintre concurentele de anul trecut din cadrul show-ului culinar "Hell's Kitchen - ", transmis de Antena 1.

Foarte eleganta, a vorbit despre experienta din cadrul show-ului culinar, dar i-a si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdana de la Mireasa, sezonul 8, sufera dupa presupusa desparțire de Liviu? „O femeie forțata sa fie puternica...”. Fosta concurenta, un nou mesaj cu subințeles / FOTO

23:16, 05.06.2024 - Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, nu ar mai forma un cuplu. Zvonurile nu au aparut, evident, de nicaieri, asta dupa ce fanii au observat ca și-au șters pozele de cuplu, iar fosta concurenta posteaza mai mult citate prin care da de ințeles ca este singura.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Oana Roman, primul interviu dupa moartea Mioarei Roman: „Mama a botezat peste 50 de copii orfani”

16:11, 10.03.2024 - Oana Roman a oferit primul interviu, dupa ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viața pe 23 februarie. Fiica lui Petre Roman a vorbit la Antena 3 CNN despre momentul in care și-a luat ramas bun de la mama sa, dar a anunțat și ca va publica o carte in memoria acesteia.Pe 24 februarie, Mioara Roman…


Ce parere ai despre aceasta stire?