Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / VIDEO: Juraţii concursului gastronomic nu s-au decis cui să acorde marele premiu. Nu s-au mai putut dezlipi de farfurii…!

Publicat:

Trei echipe de bucatari extrem de priceputi s-au inscris in concursul gastronomic organizat azi la iar juratii au fost atat de impresionati de preparatele la ceaun incat nu s-au decis nici pana in ultima clipa cui sa acorde marele premiu! Echipa Tinerilor Sociali Democrati a nfost sustinuta de primarul !

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gala decernarii premiilor Video ART. Marele premiu a fost caștigat de „KARYNA”, de la ...

16:05, 02.06.2024 -  Gala decernarii premiilor Festivalului Internațional Video ART pentru tineret, ediția 2024, a avut loc sambata seara și s-a desfașurat in spațiul generos al Auditoriumului „Joseph Schmidt" al Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava.Evenimentul a adunat laolalta ...

Madalina Mihai a caștigat a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Ești foarte sigura pe tine, nu ți-am simțit emoțiile”

12:50, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Madalina Mihai a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Ce au spus jurații: „Nu ți-am simțit emoțiile”

11:45, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Obiectul de care Razvan Lucescu nu s-a putut dezlipi intregul sezon: „Mi-a adus marele noroc!”

16:15, 23.05.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani) a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor ce superstiții a avut pe parcursul sezonului recent incheiat de PAOK, in care fostul selecționer a caștigat titlul de campion in Grecia alaturi de gruparea din Salonic pentru a doua oara, dupa…

VIDEO Elveția a caștigat finala Eurovision 2024. Cine este Nemo, artistul care a obținut marele premiu al concursului

01:55, 12.05.2024 - Elveția a caștigat finala Eurovision 2024, care s-a desfașurat sambata seara la Malmo Arena, Suedia. Marele premiu al celei de-a 68-a ediție a fost luat de Nemo, care a obținut 591 de puncte. Pe locul doi s-a clasat Croația cu 547 de puncte, iar pe trei Ucraina Ucraina 453

Elevii Liceului „Tiberiu Popoviciu” obțin marele premiu al semifinalei județene Cluj a concursului de planuri de afaceri „Maratonul pentru Educație Antreprenoriala”

10:05, 26.04.2024 - Elevii Liceului de Informatica „Tiberiu Popoviciu” au castigat marele premiu al semifinalei judetene Cluj a concursului de planuri de afaceri „Maratonul pentru Educatie Antreprenoriala”, informeaza Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), organizatorul evenimentului.

Bucura-te de „Easter Joyride”, la Iulius Mall Cluj! Poti castiga sesiuni de shopping sau chiar marele premiu: un scuter full electric!

14:10, 19.04.2024 - Ai luat vopsea colorata? Dar oua de ciocolata? Sigur nu ai uitat de decorațiunile festive? Stii ca trebuie sa porți ceva nou de Paște? Anul acesta, Iulius Mall Cluj te ajuta ca, de sarbatorile pascale, sa ajungi mai repede dintr-un loc in altul și sa fii prezent la timp pentru masa in familie.

Marele premiu Loto 6/49 de aproape 2 mil. euro a fost caștigat din nou anul acesta. Este pentru a doua oara in nici 2 luni. Unde a fost pus biletul

10:50, 12.04.2024 - Inceputul acestui an pare sa fie de bun augur pentru amatorii de Loto, marele premiu 6/49 a fost caștigat pentru a doua oara in 2024. Intervalul intre primul și al doilea norocos a fost de nici doua luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?