Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO| AJUTOR pentru Ubbe: O pisică are nevoie de peste 20 000 de lei pentru tratament. Ce este PIF

Publicat:

FOTO VIDEO| AJUTOR pentru Ubbe: O pisica are nevoie de peste 20 000 de lei pentru tratament. Ce este PIF AJUTOR pentru Ubbe: O pisica are nevoie de peste 20 000 de lei pentru tratament. Ce este PIF O femeie cu inima mare și un iubitor devotat de animale, Alexandra, se adreseaza cu un apel disperat pentru a primi sprijin in tratarea pisicii sale iubite, numita Ubbe. Ingrijindu-se de sanatatea lui Ubbe, Alexandra s-a confruntat […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pacientii cu talasemie majora au nevoie de acces la tratament fara intreruperi

04:05, 18.05.2024 - Pacientii cu talasemie majora – o boala rara a sangelui care poate pune viata in pericol – au nevoie de acces la tratament fara intreruperi, inclusiv la transfuziile de sange, care sunt esentiale pentru ei, atrage atentia presedintele asociatiei care ii reprezinta pe acesti bolnavi, Radu Ganescu. El…

FOTO - Tudose i-a oferit premierului o pisica: 'Da, acesta este Marcel Ciolacu. Tot el e'

13:30, 11.05.2024 - Eurodeputatul Mihai Tudose a povestit, in emisiunea Insider Electoral, la Prima Tv, cum i-a oferit lui Marcel Ciolacu, de Craciun, anul trecut, o pisica, stiind ca acesta isi dorea de mai mult timp una, informeaza News.ro.„Domnul Ciolacu chiar isi dorea o pisica. E am pisici acasa.

Medic, despre starea actorului Florin Pierisc: ''E intr-o stare buna, sub tratament medicamentos in continuare''

16:20, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic este intr-o stare buna, internat la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, dupa ce duminica a suferit o interventie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care il avea.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, ceruse ordin de protecție! Tanara a luat tratament pentru depresie

18:15, 09.04.2024 - Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, ceruse ordin de protecție din partea autoritațile! Apropiații au dezvaluit ca a luat tratament pentru depresie. Noi detalii cu privire la acest caz.

Test IQ. Gasește pisica ascunsa printre ratoni! Ai ochi de vultur daca o poți depista din prima

12:56, 05.04.2024 - Exista o mulțime de iluzii optice, rolul acestora fiind de a stimula mintea umana și capacitatea de percepție. Cercetarile arata ca un creier uman normal poate recepta informațiile dintr-o imagine in moduri diferite, formand o percepție diferita despre ceea ce vede fiecare dintre noi, informeaza jagranjosh.com.…

Kate Middleton sufera de cancer. Prințesa de Wales a Marii Britanii urmeaza un tratament cu chimioterapie preventiva.

09:45, 23.03.2024 - Kate, Printesa de Wales, a declarat vineri ca urmeaza chimioterapie preventiva, dupa ce testele efectuate in urma unei interventii chirurgicale abdominale majore in ianuarie au indicat prezenta cancerului.

Panica intr-un oraș din Japonia dupa ce o pisica a cazut intr-o cuva cu chimicale periculoase și a fugit

14:45, 13.03.2024 - Locuitorii unui oraș din Japonia au fost avertizați sa nu se apropie și sa nu atinga o pisica despre care se crede ca a cazut intr-o cuva cu chimicale extrem de toxice dintr-o uzina, relateaza The Guardian.

Președintele SUA ordona armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru mai mult ajutor umanitar

08:50, 08.03.2024 - Președintele american Joe Biden a ordonat joi armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru a oferi mai mult ajutor umanitar acestui teritoriu palestinian asediat de Israel, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?