Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Ştiţi cine este grăsuna din imagini? Seamănă cu Elena Băsescu?

Publicat:

Daca inainte facea parada modei pe strazi cu tinute de mii de euro, acum, de cateva saptamani, Eba nu mai iese dintr-o pereche de pantaloni de trening si o blanita cu stelute albastre, acestea fiind probabil si singurele haine care-i mai cuprind silueta de gravida. Chiar daca nu a renuntat la sofat, Elena e o graviduta responsabila si nu mai poarta pantofi cu toc. Bruneta a optat pentru o pereche de cizmulite calduroase, mai ales ca temperatura de afara nu era prea &ldqu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brigitte și Florin Pastrama au implinit 5 ani de la cununia civila. Bruneta a publicat mai multe imagini de la evenimentul discret

15:05, 30.05.2024 - Brigitte și Florin Pastrama au sarbatorit 5 ani de la cununia civila. Bruneta a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini emoționante de la evenimentul discret pe care l-au avut in 2019.

Lucina și Caliman, o pereche de acvile de munte, au ”adus pe lume” doi frumoși pui intr-o padure din Suceava. Imagini senzaționale din cuib realizate de Wild Bucovina (foto)

09:40, 20.05.2024 - Lucina și Caliman, o pereche de acvile de munte, au ”adus pe lume” doi frumoși pui intr-o padure din Suceava. Acvilele au fost monitorizate permanent  de catre o camera montata de catre cei de la Wild Bucovina iar imaginile senzaționale au fost postate pe pagina de facebook a asociației. Primul ou a…

Imagini incendiare cu Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa in Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate

17:00, 14.05.2024 - Claudia Iosif (Babs) a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii din vacanța in Dubai, iar urmaritorii nu și-au putut lua ochii de la ea. Fosta iubita a lui Dorian Popa și-a luat la ea numai ținute mulate și decupate și a pozat in toata splendoarea ei. Iata imaginile!

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Clotilde Armand, inregistreata cand iși folosește puterea: Haideți sa stabilim odata cum le facem! - STENOGRAME BOMBA

12:00, 04.04.2024 - Clotilde Armand: Care este situația acum?Angajata: Situația este așa, noi ne-am facut toata treaba, este a doua saptamana de cand așteptam de la ei. Angajata: Nu ne-au dat nicio oferta. Clotilde Armand: Cine?Angajata: Aștia cu care am vorbit noi.Clotilde Armand: Cine sunt? Green Point.Clotilde Armand:…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?