Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Sărbătoare în familia lui Tavi Clonda! Cum încearcă Gabriela Cristea să îşi impresioneze soacra

Publicat:

si în familie a fost petrecere mare! A fost ziua mamei artistului si, alaturi de sora sa, dar si de prezentatoarea TV, cântaretul i-a facut femeii o supriza.
Tavi a petrecut ziua alaturi de sora sa, Andreea, dar si mama lui. Cu ocazia aniversarii mamei sale, artistul si-a pus pe contul sau de socializare o fotografie alaturi de familia lui, cu un buchet mare de flori, dar si un tort cu o poveste speciala.

"Cu mama si surioara!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar roman dat disparut de familie, in Italia, gasit fara viața de un unchi, in mașina rasturnata in albia unui rau

10:10, 07.05.2024 - Stefano Velea, un tanar de douazeci de ani din Ascoli, dintr-o familie de romani, a murit intr-un accident rutier petrecut in cursul nopții de sambata spre duminica, langa Civitella del Tronto. Familia il daduse disparut sambata dupa-amiaza și era cautat de rude și de poliție, relateaza site-ul regional…

Sarbatoare in familia Alinei Eremia. Ce urare i-a facut artistei mamei sale, cu ocazia zilei de naștere / FOTO

21:41, 14.04.2024 - Alina Eremia o sarbatorește pe mama sa, Daniela. Cantareața a moștenit atat frumusețea, cat și talentul muzical de la cea care i-a dat viața, iar relația dintre ele este una apropiata. Pentru a marca ziua de naștere și in mediul online, artista i-a transmis un mesaj important, alaturi de o fotografie…

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Sarbatoare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica in Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

19:01, 05.04.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

CSO Ovidiu, participare cu succes la Cupa Orasului la Karate. „Cu fiecare eveniment cream o sarbatoare”

11:50, 31.03.2024 - Sambata, la Ovidiu, a avut loc cea de-a sasea editie a Cupei Ovidiu la Karate, o competitie care a devenit deja traditionala. Concursul a avut loc in sala de sport a orasului Ovidiu, iar la eveniment au participat peste 230 de sportivi din toata tara. Sportivii de la Clubul Sportiv Orasenesc Ovidiu…

Ucigașul din Timișoara, vizitat de familie, in timp ce Andreea era inmormantata: „Nu pot sa-l privesc in ochi. Suntem terorizați”

03:00, 29.03.2024 - Ucigașul din Timișoara, care a omorat-o pe Andreea, studenta la Medicina, a fost vizitat, astazi, de familie. In același timp, victima lui Mirel Dragomir era condusa pe ultimul drum de parinți și apropiați. Ucigașul din Timișoara a fost vizitat de familie. Ce a declarat tatal lui Crima din Timișoara…

Cum incearca familia lui Mirel Dragomir sa se dezica de el, dupa ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de ințeles ca l-au ”abandonat”

15:30, 28.03.2024 - Familia lui Mirel Dragomir ar fi incercat sa se dezica de el! Parinții lui au stat ”in umbra” de cand fiul lor au ucis-o pe Andreea, dar cateva detașii lasa de ințeles ca l-au ”abandonat”. Nici mama, nici sora lui nu vor sa iși mai asocieze numele cu el.

Sandra Mutu, urare speciala de ziua mamei sale! Postarea emoționanta facuta de soția lui Adrian Mutu: „Cat de mult te pot eu iubi” / FOTO

21:41, 22.03.2024 - Sarbatoare mare in familia lui adrian Mutu. Soacra fostului mare fotbalist roman iși sarbatorește ziua de naștere stai. Iata urarea speciala pe care i-a facut-o Sandra Mutu mamei sale, in urma cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?