Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Salon de coafură pentru câini şi pisici răsfăţaţi, la Iulius Mall

Publicat:

Salonul de coafura canina si felina a fost inaugurat recent, in din Timisoara. de la tuns, Animalele de companie au parte de spalat, descalcit, periat si parfumat, pana la rutine de ingrijire, precum taiatul unghiutelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar a murit intr-un salon de tatuaje dintr-un mall din Timișoara

23:00, 12.04.2024 - Incident tragic, petrecut vineri, la Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa dupa ce unui tanar i s-a facut rau intr-un salon de tatuaje și a murit.Tanarul a decedat la un festival de tatuaje organizat la Iulius Mall.

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a peste 150 de pisici și 7 ciini in apartament

03:20, 05.04.2024 - Un cuplu de francezi din Nisa a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru deținerea a 159 de pisici și 7 ciini in apartamentul lor de 80 mp. Animalele au fost descoperite anul trecut traind in condiții mizere, suferind de malnutriție, deshidratare, și avind paraziți, conform BBC. Judecatorul…

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartament

16:35, 04.04.2024 - Un cuplu de francezi din Nice a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartamentul lor de 80 mp. Animalele au fost descoperite anul trecut traind in condiții mizere, suferind de malnutriție, deshidratare, și avand paraziți, conform BBC. 

Pompierii cauta o persoana care ar fi cazut in raul Bega. Pe mal s-au gasit o geanta si doi caini care latrau spre apa

22:41, 21.03.2024 - Pompierii intervin, joi seara, pentru cautarea unei persoane care ar fi cazut in raul Bega din Timisoara, dupa ce un trecator a sunat la numarul de urgenta 112. La fata locului a fost gasita o geanta cu roti, pentru cumparaturi si doi caini care latrau spre apa.

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Poliția Animalelor a descins la o locuința din Suceava unde pisici și caini erau ținuți ...

14:05, 27.02.2024 - Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Suceava au fost sesizați la inceputul acestei saptamani ca la o locuința de pe strada Cernauți din Suceava mai mulți caini și pisici nu beneficiaza de condițiile de bunastare minime, fiind ținuți in cuști de dimensiuni foarte mici și in condiții ...

Lupii fac ravagii in Covasna. Animalele au mancat și caini, inclusiv din curțile oamenilor - FOTO

21:35, 10.02.2024 - In ultimele zile, mai mulți lupi și-au facut apariția in diverse parți ale județului Covasna. Au ajuns chiar pana in orașul Covasna, fugarind o ciuta, pe care au ucis-o. Aceste probleme li se adauga celor mai vechi legate de urși, conform publicației covasnene, scrie covasna45. Oamenii s-au speriat…

In Chile, caini și pisici ratacesc printre ruine. Oamenii iși cauta animalele de companie, dupa incendiile devastatoare 

10:41, 06.02.2024 - Printre munții de moloz și mașini arse, dupa incendiile care au ucis peste 120 de oameni in Chile, ratacesc caini și pisici, pe strazile acoperite de cenusa. Oamenii iși cauta cu disperare animalele de companie, iar veterinarii fac tot ce pot ca sa le salveze, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?