Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO/ Prezență mare de elevi la concursul de matematică (și informatică) ,,Profesorul ,,Ioan Mariș” Cugir – ediția a X-a

Publicat:

Asociația pentru Stiința și Progres ,,PitagoraCugir, in pateneriat cu Universitatea de Vest Timișoara – Facultatea de Matematica și Informatica și Liceul ,,” Cugir, ... The post FOTO/ Prezența mare de elevi la concursul de matematica (și informatica) ,,Profesorul ,,Ioan Mariș” Cugir – ediția a X-a appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenta la Universitatea Ovidius Constanta: Andreea Lungan, medaliata cu bronz la Concursul Studentesc de Matematica SEEMOUS

13:55, 16.04.2024 - Andreea Lungan, studenta in anul al doilea la Facultatea de Matematica si Informatica FMI a Universitatii "Ovidius" din Constanta UOC , a obtinut medalia de bronz la cea de a XVIII a editie a Concursului Studentesc de Matematica SEEMOUS South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students…

Șimleuanul Catalin Țurcaș, printre evaluatorii celor mai buni elevi din țara la matematica

11:35, 12.04.2024 - Catalin Țurcaș este cadru didactic la Universitatea „Babeș Bolyai”, Facultatea de Matematica și Informatica din Cluj-Napoca. Cu ani in urma, in timpul liceului, șimleuanul a fost unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate la matematica din lume. A obținut mai multe medalii de aur la concursuri naționale…

Raiffeisen Bank Romania și Universitatea Babeș-Bolyai anunța caștigatorii programului de mentorat Think Tank Lab (P)

13:20, 10.04.2024 - Raiffeisen Bank Romania și Facultatea de Matematica și Informatica din cadrul Universitații Babeș-Bolyai (UBB) au facut publice rezultatele primei ediții a programului de mentorat Think Tank Lab, un demers conceput pentru a stimula inovația, dar și spiritul antreprenorial, in randul studenților pasionați…

Alberto Damian, elev la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, performanța remarcabila la olimpiada de informatica: S-a calificat la etapa naționala și este deja admis la facultate

13:30, 24.03.2024 - Alberto Damian, elev la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, performanța remarcabila la olimpiada de informatica: S-a calificat la etapa naționala și este deja admis la facultate Alberto Damian, elev la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, performanța remarcabila la olimpiada de informatica:…

Colegiul Național „David Prodan” Cugir, gazda fazei județene a Olimpiadei de Informatica – 2024

11:45, 17.03.2024 - Sambata, 16 martie 2024, Colegiul Național „David Prodan” Cugir a fost gazda Olimpiadei de Informatica etapa județeana la care au participat 68 de elevi de la colegiile naționale și liceele teoretice din județul Alba. „Ne-am bucurat sa gazduim acest eveniment pentru ca am putut susține disciplina informatica…

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?